Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tucna z kuracieho masa?

Príspevok v téme: Mozem byt tucna z kuracieho masa?
obezna

Tak najskor tolko ze mam 19 rokov 168 centimetrov a mam 136 kilogramov. Ja viem ze je to dost ved aj preto chodim po lekaroch a vselijakich lieciteloch. Lekary mi povedali ze mi nic neni ani stitnu zlazu nemam ani nejake poruchi co sa tyka jedla. Vobec nejedavam velke davky a snazim sa jest len tri razi za den aj ked som hladna stale. Ale vydrzim to. Napriklad moj otec jedava castejsie a neni vobec tucni. Uz som si vsimla ze napriklad v nedelu na obed nikdi nezjem viac ako on a aj tak mam stale horsiu vahu.
Pred mesiacom som bola v cechach u jedneho liecitela ten mi nanutil kopu liekov aj som ich kupila lebo bola so mnou sesternica co ma viezla autom a aj ta ma nahovorila ze nech si to veznem ze mi to mozno pomoze. Aj som to zacala uzivat ale napriklad do dnesneho dna som neschudla ani deko. Minuli tyzden som mala objednane vysetrenie u tej liecitelky Albertovej co robi v Bratislave. Tu som tiez o nej citala ze k nej ludia odtialto chodia.
Neviem co si mam o tom sudit ked mi povedala ze som neni chora ale ze sa nehybem a jem zle jedla. Teda aby som to vysvetlila konkretne. No za prve ako sa mam hybat ked nevladzem a bolia ma strasne nohi a klbi. Ked idem len tu k nam do obchodu tak sa priserne zadicham a cela som spotena. Musim si hned oddychnut. Ved aj preto som uz po strednej neisla na visoku lebo by som to nevladala tam chodit. Aj preto chcem schudnut aby som mohla konecne ist do skoli alebo do roboti.
Ta Albertova mi este povedala ze to jedlo co jedavam nie je pre mna dobre. Ja som jej podrobne vymenovala co jedavam. Napriklad maso robi mamina iba kuracie hlavne kvoli mne lebo je chude. Jedavam ho kazdi den lebo z ostatnich veci sa pribera. Ale Albertova povedala ze kuracina ma v sebe hormoni a ze preto z nej priberam. Bola som fakt dost nastvana a aj mamina ktora tam bola so mnou. Ked sme potom odisli tak vo vlaku sme to preberali a mamina sama povedala, ze to co povedala Albertova je dobra blbost. Ved sa vsade pise ze je kuracina dietna a ma sa jest pri chudnuti.
Uz neviem co si mam teraz myslet. Co mam vlasne jest?
Vcera mi sesternica hovorila ze abi som to teda vyskusala aspon tizden tu kuracinu nejest ze mozno naozaj su v nej hormoni co mi skodia. Ja by som to aj vyskusala len ake maso mam potom jest ked napriklad bravcove je tucne? Ovocie je zase sladke a zelenina mi nechuti. Ved volaco predsa jest musim stale mi je zle od hladu. Odkedi som skoncila strednu som stale doma a len placem. Neviem uz za kym mam ist a co mam robit. Nepoznam nikoho takeho nestastneho ako som ja. Najradsej by som umrela.

ajajja

Obezna, čítaš ty vôbec čo ti sem píšu???

Jesť máš 5x denne! To neznamená, že budeš mať 200 kg! Ale to, že sa ti zrýchli metabolizmus a tuky sa ti budú rýchlejšie spaľovať. Doplň desiatu a olovrant - ovocie, jogurt, acidko a pod.

Cola, ryžový nákyp, sladký rožok, croisanty, bábovka ... celé zle!!! Samý cukor! To by si pri tvojej váhe VôBEC nemala dať do úst! A ty to ješ a piješ denne!

Kura denno denne ešte aj na raňajky?? Preboha! Jasné, že kurence sú prepchaté hormónami. Veď tu ptedsa vôbec nejde o to ako tvrdíš, že veď vidíš, že kura je chudé. Ale aha, pardon, som zabudla,že dr. Albertová trepe samé sprostosti a čo povie mamina je sväté. V cole cukor?? No kde len toto tá Albertová vzala!

Zmenši porcie! Nekydni si na obed a večeru takú porciu ako doteraz, ale menšiu. Tým, že pridáš olovrant a desiatu nebudeš tak skoro hladná.

Hm, sranda je, že ti tu všetci píšeme dookola to isté a ty si jediná trepeš dookola to isté. Nemyslíš, že asi ten TVOJ názor nebude ten správny?!

Ty máš takú mega váhu, že z nej musíš do pol roka schudnúť pekných pár kíl už len vysadením tých sladkých blbostí. Ale pre mňa za mňa si táraj stále svoje, lebo my všetci sme tu blbí a ty s tvojou maminou ste najmúdrejšie a veselo sa vykrmuj ďalej.

Aaaach, bože, až ma dvíha zo stoličky. 7 strán príspevkov a dobrých rád a úúúúplne na h@vno :(((

Maoam

mikakalo, lenze tvoj jedalnicek je jedalnicek anorekticky rsp. baby, ktora si umelo udrziava podvahu

keby ze ty jes normalne, tak mas kolko, 56kg?

obezna

Este si mam aj kontrolovat pravopis ved som uplne uz vistresovana a stale tu pri pocitaci placem. Neviem naco som sem vobec pisala a co som vlastne cakala ze mi kto napise. Asi bola tato tema pre vas len dobra zabava ale pre mna je to silni stres. Idem si zohriat ten obed a nejako sa ukludnit. Dakujem vam za radi a prajem vam pekni den.

obezna

Dam si teda na obed len polovicu taniera polievki a len kusok kurata a rize. A tu babovku jest nebudem a pit budem len vodu. Je to dobre? Nic ine doma nemame a nieco zjest musim. Kebi som to nezjedla tak mamina ked pride to zisti a zas bi boli reci ci si mislim ze som onasisova cera ze ked sa mi nepaci tak sa mozem ist napast.
Vidim ze nikto z vas neni ochotni pochopit co mozem a co nemozem. Stale tocite to iste ze som primitivna a blba.

mikakakalo

mám 165cm/48kg, ja mám na raňajky pol krajec!!!!!!!!!§ pol krajca nie viac!!!!!! chleba s maslom a jednu celú paradajku.

na obed, keď už je fazuľová polievka na kyslo, tak si ju dám, ale pozor!!!!!!!! žiadne pečivo si k tomu nedávam!!!!!!!!! a tú polievku si nanaberiem do maxi taniera fakt len malíčko.

a na večeru si dávam to isté ako na ranajky, alebo len nejakú posekanú kapustu trošku ochutené sol trošku jablčného octu a tak.

nehovor, keby si jedla tak, že by si pribrala!!!!!!!!§

ja by som tiež pribrala, keby som takto prísne nedodržiavala môj jedálniček.

a upozornujem že medzi tymito jedlami nič nejedávam, max vodu čistú!!! a ked si dam niečo sladké nejaký keksík, to je už prehrešok, a to mám stále na pamäti, ale to sa stane jeden keksík, alebo zákusok raz za 2mesiace!

Máš takýto jedálniček????? porovnaj sa a potom hovor, že od čoho priberáš.