Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tucna z kuracieho masa?

Príspevok v téme: Mozem byt tucna z kuracieho masa?
obezna

Tak najskor tolko ze mam 19 rokov 168 centimetrov a mam 136 kilogramov. Ja viem ze je to dost ved aj preto chodim po lekaroch a vselijakich lieciteloch. Lekary mi povedali ze mi nic neni ani stitnu zlazu nemam ani nejake poruchi co sa tyka jedla. Vobec nejedavam velke davky a snazim sa jest len tri razi za den aj ked som hladna stale. Ale vydrzim to. Napriklad moj otec jedava castejsie a neni vobec tucni. Uz som si vsimla ze napriklad v nedelu na obed nikdi nezjem viac ako on a aj tak mam stale horsiu vahu.
Pred mesiacom som bola v cechach u jedneho liecitela ten mi nanutil kopu liekov aj som ich kupila lebo bola so mnou sesternica co ma viezla autom a aj ta ma nahovorila ze nech si to veznem ze mi to mozno pomoze. Aj som to zacala uzivat ale napriklad do dnesneho dna som neschudla ani deko. Minuli tyzden som mala objednane vysetrenie u tej liecitelky Albertovej co robi v Bratislave. Tu som tiez o nej citala ze k nej ludia odtialto chodia.
Neviem co si mam o tom sudit ked mi povedala ze som neni chora ale ze sa nehybem a jem zle jedla. Teda aby som to vysvetlila konkretne. No za prve ako sa mam hybat ked nevladzem a bolia ma strasne nohi a klbi. Ked idem len tu k nam do obchodu tak sa priserne zadicham a cela som spotena. Musim si hned oddychnut. Ved aj preto som uz po strednej neisla na visoku lebo by som to nevladala tam chodit. Aj preto chcem schudnut aby som mohla konecne ist do skoli alebo do roboti.
Ta Albertova mi este povedala ze to jedlo co jedavam nie je pre mna dobre. Ja som jej podrobne vymenovala co jedavam. Napriklad maso robi mamina iba kuracie hlavne kvoli mne lebo je chude. Jedavam ho kazdi den lebo z ostatnich veci sa pribera. Ale Albertova povedala ze kuracina ma v sebe hormoni a ze preto z nej priberam. Bola som fakt dost nastvana a aj mamina ktora tam bola so mnou. Ked sme potom odisli tak vo vlaku sme to preberali a mamina sama povedala, ze to co povedala Albertova je dobra blbost. Ved sa vsade pise ze je kuracina dietna a ma sa jest pri chudnuti.
Uz neviem co si mam teraz myslet. Co mam vlasne jest?
Vcera mi sesternica hovorila ze abi som to teda vyskusala aspon tizden tu kuracinu nejest ze mozno naozaj su v nej hormoni co mi skodia. Ja by som to aj vyskusala len ake maso mam potom jest ked napriklad bravcove je tucne? Ovocie je zase sladke a zelenina mi nechuti. Ved volaco predsa jest musim stale mi je zle od hladu. Odkedi som skoncila strednu som stale doma a len placem. Neviem uz za kym mam ist a co mam robit. Nepoznam nikoho takeho nestastneho ako som ja. Najradsej by som umrela.

Maoam

mikakalo: dakujem pekne za odpoved :-), prajem ti vsetko dobre, uprimne

Luli: uz som pisala, ze jej matka je psycho a ze ju zneuziva/pouziva

Lulita

necitala som vsetko, len tvoj jedalnicek a OTRAS! ved vy doma prakticky na nicom inom nezijete len na kuracine..rano na obed, vecer prepanajana! rano si daj cottage syr s tuniakom radsej a na obed ziadne lupacky po obede naco? mas tak roztiahnuty zaludok, ze az a tie ryzove nakypy...ved vy ste vkuse nalozeny v tuku a cukre, tvoja mama asi tiez najchudsia nebude, ze :( diabetlog a pocuvat jeho rady a este si vygoogli Mira Veseleo, ten zvladol svojimi rady baby, ktore vazili takmer tolko, kolko merali, len to chce uplne obratit jedalnicek a zivotny styl

thatiank_aa

Jáj, na zeleninu nemá, ale Cola a ostatné "lacné" položky, tak na to sa už nájde v rozpočte!
Kuriatka sú prepchávané hormónmy, umelo je im zvyšovaná váha a ty ich považuješ za zdravé?
Ja si nemyslím, že je mentálne v poriadku alebo si tu niekto z nás robí ťažké kozy, ja sa však kráľovsky bavím, nič iné sa ani nedá tunak...
Keď dievča nevie pochopiť pár zásad a princípov, ktorých sa proste MUSÍ držať, tak jej nepomôže ani svätená voda...Keď už tvoja maminka má stále reči o anorektičkách, tak myslím, že rodinná dišputa by mala byť namieste, či matka despoticky ovplyvňuje celý tvoj život, ty ju musíš počúvať, ona teba nie je ochotná počúvať?!?!?

2bodka

a ak este k tomu denne povysava cely byt (v pripade zlazok poumyva) schudne este viac :)
ale to by sa dievcina nemohla bat potenia :)

mikakakalo

Maoam, prečo to robím?? mám 26 rokov,, momentálne som v takom veku, také obdobie života teda, chcem byť dokonalá v každom smere, vzhľad, profesia, chcem dostať zo seba to maximum, teraz je to obdobie, že sa môžem venovať naplno sebe samej,, zatiaľ rodina nie je naplánovaná, možno o pár rokov.. a vtedy sa aj moje priority zmenia. Proste to ide vekom. myslím tie zmeny. čiže teraz odpovedám na tvoju otázku, či je to doživotné, odpoveď určite nie, ak budem mať rodinu priorita bude úplne inde.

Maoam

ak vysadi Colu, zmensi porcie na polovicu, zacne jest ine jedla, menej a castejsie, prestane zrat babovky, croissanty a sladke zemle, do roka ma dole 30kg jedna radost

Monitaaa

Jest 5 krat denne neznamena dat si 5 krat kkura. Začinat den s kuratom na cibulke? co tak namiesto toho jogurt? ci mamina je zasadne aj proti jogurtom? jablko si nedas, kola ti nevadi na litre, gratulujem... Potrebujes naozaj aj tu polievku aj hlavne jedlo? ked uz sa nevies naozaj ovladnut tak si to rozdel, daj si tu polievku na olovrant.
Pri tom vsetkom čo pises sa aj bojim tvojho obrazu malej polovicnej porcie... lebo mam pocit ze to je moja denna davka.
A začni jest konečne zeleninu, ovocie, cerealie a cistu vodu.
Albertova ma pravdu s tymi kurencami. avsak si myslim ze keby si ich jedla v normalnych mnozstvach určite by si nepriberala a tiez je dolezita aj samotna priprava jedla, lebo ked si to urobite na litroch oleja tak aj zo soje spravite kaloricku bombu...
Nehnevaj sa na mna, ale ludom ako ty by som okamzite ZRUSILA ZDRAVOTNE POISTENIE, pretoze si za svoj stav mozes vylucne sama, nemala si to nechat dojst do takeho stadia, mala si sa hybat! o chvilu ti začnu prichadzat prve zdravotne komplikacie, ,ktore ti budeme platiť my a starat sa budu o teba lekari ktori su podla tvojej maminy uplne sprostí.... tak nech ti to zaplati ona...

Maoam

mikakalo, ja viem, ze to nie je o tebe, len ma to zaujalo a chcela som sa opytat, preco to robis, myslis, ze je toto udrzatelne dozivotne? to je to...

mikakakalo

áno, ale teraz sa nebavíme o mne, ja viem, že tú váhu si udržiavam na silu. Hovoríme o pevnej vôli! a bavíme sa teraz o obéznej, len som jej chcela načrtnúť, čo je pevná vôľa. O to tu ide.