Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tucna z kuracieho masa?

Príspevok v téme: Mozem byt tucna z kuracieho masa?
obezna

Tak najskor tolko ze mam 19 rokov 168 centimetrov a mam 136 kilogramov. Ja viem ze je to dost ved aj preto chodim po lekaroch a vselijakich lieciteloch. Lekary mi povedali ze mi nic neni ani stitnu zlazu nemam ani nejake poruchi co sa tyka jedla. Vobec nejedavam velke davky a snazim sa jest len tri razi za den aj ked som hladna stale. Ale vydrzim to. Napriklad moj otec jedava castejsie a neni vobec tucni. Uz som si vsimla ze napriklad v nedelu na obed nikdi nezjem viac ako on a aj tak mam stale horsiu vahu.
Pred mesiacom som bola v cechach u jedneho liecitela ten mi nanutil kopu liekov aj som ich kupila lebo bola so mnou sesternica co ma viezla autom a aj ta ma nahovorila ze nech si to veznem ze mi to mozno pomoze. Aj som to zacala uzivat ale napriklad do dnesneho dna som neschudla ani deko. Minuli tyzden som mala objednane vysetrenie u tej liecitelky Albertovej co robi v Bratislave. Tu som tiez o nej citala ze k nej ludia odtialto chodia.
Neviem co si mam o tom sudit ked mi povedala ze som neni chora ale ze sa nehybem a jem zle jedla. Teda aby som to vysvetlila konkretne. No za prve ako sa mam hybat ked nevladzem a bolia ma strasne nohi a klbi. Ked idem len tu k nam do obchodu tak sa priserne zadicham a cela som spotena. Musim si hned oddychnut. Ved aj preto som uz po strednej neisla na visoku lebo by som to nevladala tam chodit. Aj preto chcem schudnut aby som mohla konecne ist do skoli alebo do roboti.
Ta Albertova mi este povedala ze to jedlo co jedavam nie je pre mna dobre. Ja som jej podrobne vymenovala co jedavam. Napriklad maso robi mamina iba kuracie hlavne kvoli mne lebo je chude. Jedavam ho kazdi den lebo z ostatnich veci sa pribera. Ale Albertova povedala ze kuracina ma v sebe hormoni a ze preto z nej priberam. Bola som fakt dost nastvana a aj mamina ktora tam bola so mnou. Ked sme potom odisli tak vo vlaku sme to preberali a mamina sama povedala, ze to co povedala Albertova je dobra blbost. Ved sa vsade pise ze je kuracina dietna a ma sa jest pri chudnuti.
Uz neviem co si mam teraz myslet. Co mam vlasne jest?
Vcera mi sesternica hovorila ze abi som to teda vyskusala aspon tizden tu kuracinu nejest ze mozno naozaj su v nej hormoni co mi skodia. Ja by som to aj vyskusala len ake maso mam potom jest ked napriklad bravcove je tucne? Ovocie je zase sladke a zelenina mi nechuti. Ved volaco predsa jest musim stale mi je zle od hladu. Odkedi som skoncila strednu som stale doma a len placem. Neviem uz za kym mam ist a co mam robit. Nepoznam nikoho takeho nestastneho ako som ja. Najradsej by som umrela.

mikakakalo

M 25 nebuď morbídny, veď ona sama nemôže, že má takých rodičov ako má. Ja si myslím, že jediný problém je jej matka, teda rodičia. Tak ju vychovali s takými stravovacími návykmi a bohužiaľ si myslia, že takto je to najlepšie a bude to tak. Takých ľudí nepresvedčíš o opaku. Je smutné, že si potom všetko odnesie dieťa. Asi toľko k tomu všetkému. (PS: dúfam už aj ja, že túto tému nikto nevymyslel len tak zo srandy,bolo by to úbohé)

Maoam

takze si este aj tyrana doma, no dobre

co ta mama drzi obeznu schvalne, aby si nikdy neodisla z domu, nikdy nemala vlastny zivot, pracu, rodinu, m ozno aj deti, drzi si ta doma ako kvazi 'otroka' a aj do buducna s tym, ze ta bude vlastnit a kedze budes obezna, tazko odides a zacnes vlastny zivot?

tak chod na socialku

zacni malickostou, namiesto Coly nech ti v LIdli kupuje MINERALKU a pi tu

uz len tym ti klesne hmotnost a co sa sladkeho peciva tyka, nejedz ho, proste ho vyhod, hoci aj oknom (zozeru vtaky)

snad nestoji pri tebe kym to do seba nenacpes?

obezna

Ja si to tu vsetko citam co mi pisete a ano uznavam ze asi moze bit chyba aj v tom co jem ale to bi musela uznat aj nasa mama. Aj kebi jej to povedal lekar ona aj tak asi povie ze su to blbosti. Nemislim si ze mamina to robi naschval ona chce abi som schudla. Len si da tazko od niekoho poradit. Ona vzdy bola velmi tvrdohlava a neoplati sa s nou ani hadat lebo je len krik a nakoniec aj tak vsetko skonci ako chce ona.

M 25

ale očividne nechceš preto nič spraviť .. a takto budeš u nich do konca svojho života..(ale ten nebude dlhý, lebo obezita ti ho dosť skráti)

obezna

Ja stale dokola pisem ze nemam vlastne peniaze ze mam iba to co mi daju rodicia. Mamina o vsetkom vlastne rozhoduje ako mozem byt samostatnejsia ked bivam v ich byte a musim ich posluchat? Ked som minule nieco protestovala tak mi povedala ze dokedi budem bivat v ich bite a budem jest ich chleba tak budem drzat hubu a krok. No a co na to mozem povedat ked je to pravda ze nemam svoj bit a ani peniaze.

jupiik

Nie, tebe sa tu nikto nesmeje.. kazdy sa ti tu snazi pomoc najlepsie ako len vie lenze ty to nevies nijak prijat a stale nas tu budes presviedcat o vselijakych kravinach.. vid Cola atd.
Pre nikoho nie je lahke zacat chudnut.. lenze treba pre to aj nieco urobit.Lenze ty nerobis nic a to je chyba.
Preto uz to nema vyznam ti tu aj nejak radit lebo len zbytocne namahame prsty na klavesnici ked ty si aj tak spravis po svojom...