Ozval sa mi priateľ,ktorého som mala hrozne rada pred mnohými rokmi. Vyhľadal ma na FB a chcel by ma po tej dlhej dobe vidieť,alebo aspoň počuť. Mám rodinu a manžel naňho kedysi dávno hrozne žiarlil,keď sa mi ozval. Následkom toho som s priateľom prerušila akékoľvek kontakty. Čo mám robiť ? Poraďte mi , prosím.
Budem vďačná za každý názor.
Keby sa vám ozvala po 32 rokoch vaša prvá láska, ako by ste reagovali ?
sorry za moj nepriehladny prvy prispevok, nejak mi povypadavali pisemnka.
Chela som napisat ze samozrejme sa stretni.Nechapem ako by to mohlo narusit manzelstvo.Manzel ak je normalny tak by uz nemal ziarlit.Ty budes sklamana s toho byvaleho a on s teba.Ak mas dobre manzelstvo tak sa len budes divit..ze vobec si niekedy uvazovala zit s tym byvalim.Ak si mate o com pokecat o zivote a tak, budes mat kamosa.Teda ja si mysim ze dva krat sa neda zamilovat...takze nie je co riesit.Hned mu zavolaj a daj si s nim kavu uvidis ze nestoji za ziadne pokusenie.bude to len o tvojom racionalnom rozhodnuti.Ludia sa menia.. stara laska nehrdzavie ale sa zmeni v priatelstvo a nic viac..ja som vzdy lutovala stretka po rokoch,,zidealizovala som si ludi a realita bola ina
po 32 rokoch? neviem, to uz by som bola stara a riesit by sa mi asi nieco nove nechcelo, ci?
mna take stretka sklamali,a otvor som si vybrala svojho manzela.Obcas ale som sa stretla s ludmi ktory bol aj po rokoch zaujmavi a dalo sa o vsetkom pokecat.Vacsinou ale ,,vyzor a vsetko uz to nie je splanutie.Ja napr sa nechem stretnut s jednym po 20 rokoch aby na mna mal len spomienku ako som bola atraktivna:}}ale telefonovat s nim mozem:}}
je to risk..nie pre to ze sa zamilujes alebo on,,ale pre to ze si pokazis dojem,,on alebo ty
Poloz si otazku, co by si chcela, aby sa tvoj muiz stretol so svojou byvalou laskou, keby ju nasiel po rokoch na FB. Nikdy nevies, co z takeho stretnutia vzide a preto ani nepokusaj, ak mas rodinu ako treba, nepokusaj osud. NAco?
Idealne manzelstva su len fikcia z literatury.Kto sa raz rozhodol a dlhsie zije s nieky,, viazany aj detmi, naozaj nema na vyber a ked sa rozhjodne predsa nieco zmenit, tak je necestny. Rimania hovorili, teda slovami Cezara
Jacta Alea Est (dye has been cast,kocky boli hodene)raz sa pre nieco rozhpdnes, slubis a dlho v tom zijes, zmena nie je mozna, alebo aspon moralne odovoditelna.
no ved to ,viem ze zena sa nechava viest naladou a atmosferou ,aku do stretnutia vlozi muz a prave preto by som sa bala ,ze co ak mu pojde o nieco viac ..... no pokial by som mala niekoho ,koho moc moc milujem odmietla by som akekolvek stretko :)
No tu sa tazko radi ked o tebe a tvojom manzelstve vobec nic nevieme. Ci je to fakt tak strasne zle. Musis sa rozhodnut sama.
Ak sa bojíš, tak si s ním daj pokoj a hotovo. Nekontaktuj sa s ním. Čím viac s ním budeš komunikovať, tým tvoje city k nemu opäť môžu zblknúť.
kasandra : vie,že som vydatá
PoPotvorka : bojím sa,že mu znova podľahnem - moje manželstvo nie je ideálne