Keby sa vám ozvala po 32 rokoch vaša prvá láska, ako by ste reagovali ?

Príspevok v téme: Keby sa vám ozvala po 32 rokoch vaša prvá láska, ako by ste reagovali ?
lajlaaa

Ozval sa mi priateľ,ktorého som mala hrozne rada pred mnohými rokmi. Vyhľadal ma na FB a chcel by ma po tej dlhej dobe vidieť,alebo aspoň počuť. Mám rodinu a manžel naňho kedysi dávno hrozne žiarlil,keď sa mi ozval. Následkom toho som s priateľom prerušila akékoľvek kontakty. Čo mám robiť ? Poraďte mi , prosím.
Budem vďačná za každý názor.

Slecna A.

no co, pokecala by som si s nim, ale tak, aby o tom manzel vedel. A bodka. Ak by som s tym clovekom nebola, bol by to jasny dokaz toho, ze mi v minulosti nevyhoval a preto teraz nie som v manzelstve s nim, ale niekym inym :)
Suhlasim s Maoam, tiez ked stretnem stare lasky, pokecame, ale ked pridem domov k tomu svojmu, hovorim si, ze je vsetko tak ako ma byt :)

Iba Katka

Ja by som sa s ním nestretla. Už len preto, že si napísala, že v tvojom manželstve to nie je ideálne. Mohli by tam opäť zahorieť nejaké city a to by v konečnom dôsledku mohlo poškodiť manželstvo. Aj bez toho, aby si sa s ním vyspala :)

lajlaaa

ja nejdem podvadzat manžela,milujem ho , len som sa pýtala na váš názor

nemyslím si,že sa s ním musím vyspať :)

eli.cic

ak si v manželstve šťastná a ty si na toho svojho prvého celkom zabudla, alebo aspoň takmer, a chcela by si sa s tým bývalým stretnúť len pre to, že to bolo tak dávno, čo ste sa videli a preto, lebo si zvedavá, čo ti bude rozprávať, ale nič viac, tak prečo nie.
Stretni sa s ním, veď na tom nie je nič zlé. Je to ako stretko so spolužiakmi po niekoľkých rokoch, či ani to nemôžeš?

Mám jednu skúsenosť (nie však moju osobnú): žena aj chlap majú svoje rodiny, žijú na odlišných kontinentoch. voľakedy niečo medzi nimi bolo, ale už sa tiež cca 20 rokov nevideli. Keď sa stretli, išli spolu na večeru, bavili sa a bolo im dobre, ale to bolo všetko. Nič sa nestalo.

A ak by si mala svojho muža podviesť, nepotrebuješ k tomu 30 ročnú starú lásku. :)

milli11

Alebo vies co? Stretni sa s tym kamosom, zatrtkajte si, priznaj sa manzelovi a znic zivot manzelovi aj detom, nech vidia, aku maju manzelku a matku. Co sa musi stretavat s dalsim chlapom.

Ja taketo zeny vobec nechapem. Maju vztah, ale ony sa este musia stretavat s inym chlapom. ):(((

Taka podotazka, naco si sa vydavala, ked ti tvoj manzel nestaci??? :O

milli11

Tvoj muz asi vedel, preco na neho ziarlil, tak straaasne to chyba ten kamos. Fuj, to si musis robit problemy v manzelstve, ak sa to dozvie tvoj muz? :((( Chces ho provokovat? A potom tu budeme citat. "Moj muz je strasne ziarlivy." A tiez si myslim, ze tomu tvojmu kamosovi ide o viac ako o rozhovor pri kavicke, jedine ak by bol na chlapov, tomu uverim. :DDD

Fero M.

Vyspi sa snim. Nikdy na to nezabudneš a ked ten námet pretáš na Diva . sk, tak ešte zarobíš.

Ale nie, tak ako ťa chcel pretiahnuť pred 32rokmi, tak by to isté spravil aj teraz. A počítam, že je buď sloboný alebo rozvedený, alebo ma nejaké manželske problémy.
Zober manžela a chod s snim.
Bud to kamoš príjme a ked nie tak vieš o čo ide...

Maoam

ja som po rokoch stretla dvoch exfrajerov, jedneho po 15r a druheho po 10r, kava, rozhovor v kaviarni, par spomienok, dobre rozhovory to boli a u oboch som si gratulovala, ze patria minulosti :-))

ale v dobrom, boli to mile stretnutia