Tak toto by ma zaujímalo, čo majú všetci s tým alkoholom a cigaretami? V poslednej dobe mi to už dosť lezie na nervy, že všade kam prídem, všetci do jedného sa len ožierajú a fajčia a tým pádom ako zaritá abstinentka a nefajčiarka nikam nezapadám. Vie mi niekto vysvetliť, čo je na tom alkohole a cigaretách také úžasné?
Prečo všetci fajčia a pijú?
oprava: nenadavas
No tak si divná :D Aspoň si iná :D Aj ja som divný ale je to ok a nič si z toho nerobím :)
tak to ze nenedavas je FAKT DIVNE! :DDD
A ešte k tomu nenadávam :O ja som fakt divná :D
preco by si mala byt divna? ked niekomu nieco nechuti,neznamena ze je divny. na otazky typu: "preco nepijes?!!" sa vykasli, to nie su kamarati ak ta kvoli takej blbosti zacnu odsudzovat
oukydouky, a neslubil si nahodou ze sa to v ziadnej inej teme neobjavi?
budem divná? To je čo za nezmysel? No áno svojim spôsobom ale na druhej strane budeš aspoň vedieť kto si a budeš mať vlastný názor :)
Zapadneš len vtedy ak budeš vedieť kto naozaj si, aké sú Tvoje priority a kam chceš vlastne zapadnúť :)
oukydouky - supeeeeeeeeeeeeer :D
shy ako sa hovorí ,,nefajči, radšej si zapáľ,, :D
Určite nie si sama :)
Tak ja asi nikdy nikam nezapadnem a budem divná...alebo sú divný ostatní? Hmm...
flegma neviem kde si zobrala 23, keď v roku 2006 to bolo už 38 percent a neustále sa to zvyšuje.