zdravim. uz dlhu dobu sa vsade pise o tom ze bude koniec sveta lebo majsky kalendar uz dalej nepokracuje. ja viem ze su viacere verzie toho co sa ,,asi" stane. viem ze je tu aj nadej ze sa nestane vobec nic. ja som vacsinu casu v pohode no ked si uvedomim ze mam mozno mesiac zivota pred sebou tak ma chyta uzkost a panika. neviem co mam robit vzdy sa upokojim tak ze ,,sa nic nestane" lenze cim sa blizime k tomu datumu tak sa upokojit neviem. stale sa bojim ze umriem. ja umriet nechcem. vsetko v mojom zivote je krasne mam skveleho partnera s ktorym planujeme buducnost. tiez sa bojim ze ak by sa stalo nieco v tom zmysle ze zlyhaju formy komunikacie padne internet, mobily nebudu fungovat tak sa s nim nebudem moct spojit (nebyvame spolu ale 400 km od seba...) ja bez kontaktu s nim neviem vydrzat ani jeden den. a neviem si predstavit co by bolo ak by vsetko zlyhalo. poradte co mam robit ako sa mam upokojit. fakt zijem s tym ze mam uz len mesiac zivota...ako to zvladate vy?
Blížiaci sa koniec sveta = úzkosť a strach
Nikto ešte nepovedal, akým spôsobom koniec sveta príde. Z hľadiska fyziky je len jediný možný spôsob - dopad veľkého vesmírneho telesa. Astronómovia však zatiaľ nezbadali že by sa takéto teleso k nám približovalo. Preto si myslím, že môžeme spať pokojne. Koniec sveta určite nebude.
My sa do tej sr.... nerútime, my už v nej sme :D A rabovačky? No tak sa prispôsobím :D
a moje prispevky nemaju nic spolocne s datumom 21.12 :D Moje prispevky reaguju "len" na situaciu vo svete a to, do akej sr**** sa rutime :)
Mimulus, zrejme si este stale robis srandu z toho priserneho datumu, ktory niekto vymyslel na robenie "bu bu bu", ale ja hovorim o niecom celkom inom...Pokial vsetko padne a skutocne dojde k vypadkom energie, bude len otazka casu, kedy sa zacnu rabovacky a zabijanie bude uplne bezna sucast zivota...Kazdy sa bude snazit ochranit si svoj majetok, seba, rodinu...
Super kombinácia - a čo tak karfiol obalený v pukancoch :D
vyprazany karfiol??? :@
...tieto slovenske delikatesy ma asi nikdy neprestanu udivovat
Kto by ma zabíjal veď ľudia budú mať predsa posledný deň života. Ale kto vie :D
A ja budem 21.12. čakať s pukancami a karfiolom v ruke :P
Lulita počkaj do 21.12. možno ho budú rozdávať ako potravinovú pomoc spolu zo sviečkami :)
Mimulus, ak ta pritom nezabiju, tak ano :)