Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blížiaci sa koniec sveta = úzkosť a strach

Príspevok v téme: Blížiaci sa koniec sveta = úzkosť a strach
veronicka2

zdravim. uz dlhu dobu sa vsade pise o tom ze bude koniec sveta lebo majsky kalendar uz dalej nepokracuje. ja viem ze su viacere verzie toho co sa ,,asi" stane. viem ze je tu aj nadej ze sa nestane vobec nic. ja som vacsinu casu v pohode no ked si uvedomim ze mam mozno mesiac zivota pred sebou tak ma chyta uzkost a panika. neviem co mam robit vzdy sa upokojim tak ze ,,sa nic nestane" lenze cim sa blizime k tomu datumu tak sa upokojit neviem. stale sa bojim ze umriem. ja umriet nechcem. vsetko v mojom zivote je krasne mam skveleho partnera s ktorym planujeme buducnost. tiez sa bojim ze ak by sa stalo nieco v tom zmysle ze zlyhaju formy komunikacie padne internet, mobily nebudu fungovat tak sa s nim nebudem moct spojit (nebyvame spolu ale 400 km od seba...) ja bez kontaktu s nim neviem vydrzat ani jeden den. a neviem si predstavit co by bolo ak by vsetko zlyhalo. poradte co mam robit ako sa mam upokojit. fakt zijem s tym ze mam uz len mesiac zivota...ako to zvladate vy?

lost

Nemusis mat nejaky megapanelel na zohriatie trochu vody :)
staci nejaka bateria a malicky pane, alebo si stiahnut z wikipedie ako postavit veternu elektraten alebo vodnu, nieco ako mlyn :)

A ohen zapalis zapalkami :P alebo zapalovacom, to nie je problem si kupit 10 kusov hocikde (daju sa doplnnat aj tie udajne jednorazove)..

neni ani problem si za par chvilok stiahnut celu wikipediu na PC, a ked padne net, stale ju mam v PC, popripade na notebook a mam wiki aj ked neni elektrina :P sice len docasne, preto je dobre si nieco vytlacit, doelzite veci..

Cariboo

lost a mas take zdroje? slnecne panely na dome? ach, trochu pritahnute za vlasy

ja sice nazbieram drevo,ale neviem zalozit ohen,takze v zime zamrznem :/

lost

Cariboo, nic nie je obmedzene, ani predsatvivost :P
Tak si nazbieram drevo..

Ale kto povedal, ze potrebujem caj v krize? :D

Inac - existuje mnoho variant benzinovych ohrievacov, i ked ani benzin nemozem skladovat donekonecna, no myslim ze to nema velku spotrebu. A existuje aj slnecna energia (a fotovoltaika ci ako tomu hovoria)

Moznosti je daleko viac ako nas v skole ucia :)

Cariboo

lost, a ta chcem vidiet nad svieckou varit caj :D noo dobre mozno nad kanistrom,ale vzdy budes mat obmedzny pocet sviecok, dreva, zasob a ak nastane koniec sveta tak to bude nadlhsie nez vypadok na par dni... potom co

mimulus :D

Sejla

luciano, koniec Zeme môže spôsobiť viacero udalostí, nielen dopad vesmírneho telesa. Napríklad čierna diera;) A blízkosť čiernej diery údajne nie sme schopní zachytiť teleskopmi. A koniec ľudstva môže nastať veľmi ľahko:) Prípadný výbuch yellowstone by na 99% ľudstvo neprežilo. Ani náhle prepólovanie Zeme, ďalej nás môžu skosiť jadrové zbrane, rôzne údajne utajené asteroidy, smerujúce priamo na Zem, alebo sa môže objaviť nepredvídaná epidémia, na ktorú niet liek a ak by bola len trošku silnejšia, ako v minulosti mor, tak je po nás=D ešte niekoho niečo napadá? :DDDD