Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj partner chorobne žiarli

Príspevok v téme: Môj partner chorobne žiarli
ja.a.ja

Prosím poradte. Mám priateľa, neskutočne ho milujem, ale to čo robí poslednú dobu je vážne na nevydržanie. Obviňuje ma z niečoho, čo sa ešte ani nestalo..respektíve sa stane v budúcnosti. Stále mi hovorí, že ja si nájdem iného. Ale najskôr k podstate. Pracujem v mužskom kolektíve, čo mu asi situáciu v dôvere ku mne zhoršuje, aspoň si myslím. Ide o špecifické zamestnanie, kde je potrebná určitá lojálnosť, mlčanlivosť. Určite už prichádzate na koreň veci. No,a aj v tom je problém. Ja sa mu nemôžem spovedať, kde idem, s kým idem, kedy prídem. Môžem len načrtnúť kedy asi dôjdem..a ona má vlastne neskor na to obviňuje, že kávičkujem s mužmi...hm, a nechce pochopiť, že ta káva nie je o zoznamovaní sa a tak ďalej. Poslednú dobu má tendenciu zisťovať cez mojich rodinných príslušníkov, či som doma alebo či naozaj spím..:-)očakáva, že vždy s ním budem v spojení cez net a tak pod. Neviem, či robím chybu ja..a ozaj, skoro som zabudla, minule som sa raz stretla so svojím bývalým, niečo som od neho potrebovala. Prišla som k môjmu terajšiemu miláčikovi a povedala som mu o tom. Koniec, oheň na streche. J sa snažím byť k nemu maximalne úprimná. Mňa to všetko poriadne štve a strácam zdravý rozum, pritom ako ma obviňuje a nie a nie skončiť s tým ma privádza do neskutočnej zúrivosti. Prosím o vaše názory. Čo mám robiť, trápiť sa s ním ďalej, alebo to ukončiť. Ďakujem

doubledog

bodka
iste neuslo tvojej pozornosti, ze autorka uz teraz "neskutocne miluje" muza, ktory jej psychicky ublizuje.

ja.a.ja

Lulita..včera ukončil vzťah so mnou, lenže ho poznám. Je hrozne tvrdohlavý. Ja sa snažiť nebudem, lebo ja som nič zlé neurobila. Vedel už na začiatku nášho vzťahu, akú prácu vykonávam. Upozorňovala som ho na tieto veci, bola som k nemu maximálne úprimná, len aby som nič nepokazila, lebo mi na ňom vážne záleží. Mala som predstavu o našom spoločnom živote. On sa so mnou rozíde, a mne, ako racionálne dosť triezvo uvažajúcemu človeku nedochádza prečo?? za rozchodom predsa stoja vážne dôvody, nevera, alkohol, tyranie, automaty atď...ale nie toto? tomúto ja nedokážem porozumieť.

Lulita

tak ked chce skoncit, nech skonci, ti odcerpava energiu, kazdy clovek ktorý lubi ziarli, ale primerane, nie tak, aby nicil svoj vztah

2bodka

milovat takeho aky je??? doubledog, podla tohto pravidla by sme potom mali milovat aj takych muzov, ktori nam fyzicky si psychicky ublizuju???

chorobny ziarlivec sa nezmeni, pokial sa neobrati na odbornu pomoc... a vzdy (ano vzdy) to ma tendenciu sa len zhorsovat postupom casu..

Ako manzelku ta potom bude povazovat za svoj majetok.

Radsej zdrhaj, kym je cas. Laska nelaska.

ja.a.ja

Ale ja sa ho nesnažím vôbec meniť...len tým obviňovaním a vymýšlaním rôznych teórii dosť likviduje náš vzťah. Tiež mám svoje hodnoty, a tým, že ma podozrieva atď., ma tiež uráža.

ja.a.ja

Ja si to všetko dobre uvedomujem, a dosť ho aj milujem, len keby chcel túto záležitosť racionálne riešiť, ale nie...a začne mi vykrikovať, že aj on potom chce slobodu..čo znamená schádzať sa so ženami. Ale to je rozdiel! vravím tu, lenže ty keď to začneš robiť, tak za akým účelom? ty nemáš takú prácu, ktorá si to vyžaduje. Alebo mi začne robiť tak zle, že sa poprihlasuje na všetky možné sociálne siete a tam si vypisuje ženám. Viem, že ho to tam ani nebaví, ale robí mi naschvál. Včera incident, opať vymyslené bludy...tak to skončilo, že mi povedal, že spolu končíme...nestihla som sa ani brániť, a snažiť sa o rozumnú debatu, bol vážny problém..ja som nikdy netušila aký je v tomto, a ja sa už nestíham ani čudovať.

Dadula56

Ved preto ti hovorim, ze sa s nim mas rozist. Chorobny ziralivec ma svoju pravdu a mysli si, ze je normalny, riesit to nebude. Rokovania medzi 4 ocami su ako pises pre vykon tvojej prace dolezite, mozno by sa este dalo prizmurit oko nad tym, ze by mu to troska vadilo (aj ked ja by som ani nad tym oko neprizmurovala, pretoze ak vo vztahu nie je dovera, tak onho ani nestojim), ale aby ta strapnoval telefonatmi a kontroloval ako male decko...A je jedno, ci by si ty nemusela pracovat a sedela doma, to neriesi problem. Dopadne to tak, ze ta doma zacne zamykat. Precitaj si zopar pribehov o chorobnych ziarlivcoch. Pekne citanie to nie je. Ak to dotycny neriesi, resp. si ani neuvedomuje, ze ma problem, tak tam nie je o com uvazovat. Rozchod a bodka.