Som fiflena?...posobenie na Vás...

Príspevok v téme: Som fiflena?...posobenie na Vás...
juliana77

ahoj! dnes som si uvedomila, ze sa spravam nejako cudne a strasne mi zalezi na mojom vzhlade, co ma doteraz velmi netrapilo. Vzdy ked niekam idem musim mat zo sebou zrkadielko, kefu, vonavku, lesk, make-up. Pripada mi to ako zaklad kazdej zeny, ktora sa chce pacit, ale nie je to trochu prehnane? Snazim sa mat vzdy nalakovane nechty, skoro kazdy den si umyvam a zehlim vlasy, tak isto si potrpim na doplnky (prstene, naramky, nausnice) co ma doteraz vobec nezaujimalo! dnes som napr. bola u lekara a bolo neskutocne kolko ludi sa za mnou tak cudne "otacalo" a ja som mala pocit, ze si o mne myslia: boze, namyslena fiflena. Ale tak to vobec nie je :( namyslam si? alebo sa len pozreli lebo som mala opuchnutu tvar zo zapalu dasna? :D Zeny aj Vam zalezi na Vasom vzhlade??? moje malovanie je make up+ spirala nic extra...cím moze byt zapricenena tato zmena? (mam 18)

juliana77

hej to je pravda, ze mi zalezi na tom ako ma vnimaju iní a chcela by som to zmenit, ale ja neviem ako! "Na peknú ženu sa dobre pozerá, ale s múdrou sa dobre žije"...Anatolij D. myslim, ze chlapom ide hlavne o toto :D ale prvy dojem je veelmi dolezity ze? ;)

Sejla

ty len prikladáš moc veľkú váhu tomu, čo si o tebe cudzí ľudia myslia. V čakárni u lekára je hlavne veľa znudených ľudí, čo už hodiny čakajú a nemajú žiadnu zábavu, potom veľa dedinčanov a dôchodcov bez hanby. Podľa mňa sa pozerajú po každom, kto prejde okolo. A keby sa aj pozerali, len po tebe, tak čo:D Nemôžu predsa na pohľad o tebe vedieť nič. Dôležité je to, ako sa sama vnímaš, ako sa správaš k ľuďom, to, či si falošná, narcisistická a afektovaná, alebo prirodzená, upravená a úprimná. Ak chceš vedieť či pôsobíš ako "fiflena" čisto len na výzorovo, namiesto nejakých opisov toho, čo máš v kabelke, sem hoď svoju fotku.

juliana77

mrskaa pekne si to napisala napr. ceruzku na oci si ani dat neviem ;)...len viete ja mam pocit ze dnes si bez stylu ani neskrtnete :( je to strasne! no dobre tie vlasy si aspon tyzden nebudem zehlit :) ale umyvat to asi budem :D len ja nechapem ako sa mozem clovek tak zmenit vy ste to na konci dospievania tiez zazili?

mrskaa

Nemyslím si, že použitie mejkapu a doplnkov spraví zo ženy fiflenu. Ide skôr o to,ako tie veci použije. Aj s obyčajnou ceruzkou na oči a pery sa dá veľa buď napraviť,alebo pokaziť.
To čo píšeč je ale trochu priveľa,že každý deň umývať,žehliť atakďalej,,,
Sú decentné náramky,náušnice a aj také,čo spravia z baby fľandru. Ide o kombináciu tých vecí navzájom,čo zaváži. Osobne preferujem pravidlo Menej je viac.

Joshhhua

tazko povedat, zavisi od toho ako vyzeras tak namalovana a ako nenamalovana.
moja frajerka nosi v taske co sa tyka kozmetiky tak akurat gumku do vlasov, servitky a krem na ruky. o otacaju sa za nou lebo je krasna sama o sebe.
ale ako pisali podo mnou, bud si taka aby si sa ty citila dobre.

amanda23

si uplne v poriadku a to co robis je uplne v pohode vzhadom aj na tvoj vek, tak neries, co ta po kom.. pokial si normalna baba, co sa rada upravi a ma zo seba dobry pocit ked nejde von ako strasiak do maku a nie si afektovana slaboducha povrchna pipina, co sa len pretrca a kade chodi trepe hluposti az okoliu dviha zlc, aby uputala pozornost, tak sa nemas preco trapit:D

juliana77

praveze ja chcem na ludi posobit prijemne a charizmaticky aby si ma zamapätali ako niekoho vynimocneho ale aj zvhladom...no to bude asi tym ze chcem uz konecne nejakeho chlapa...ja mam bohatu dusu moj vzhlad je len na oklamanie zraku :D

[zruseny16]

prave to niekedy chlapom prekaza ked prilis chces vypadat dobre, ale to je len jeden z nazorov, chlapi maju radi prirodzenost, vlasky mozes mat pekne aj ked ich nebudes zehlit. Je dobre ze ti zalezi na tom ako vypadas, ale nech ti zalezi aj na tom, aka si, kto si, cim si. Ako si napisala krasa vyprcha ale nie vnutro,charizma a charakter. ;)