ahoj! dnes som si uvedomila, ze sa spravam nejako cudne a strasne mi zalezi na mojom vzhlade, co ma doteraz velmi netrapilo. Vzdy ked niekam idem musim mat zo sebou zrkadielko, kefu, vonavku, lesk, make-up. Pripada mi to ako zaklad kazdej zeny, ktora sa chce pacit, ale nie je to trochu prehnane? Snazim sa mat vzdy nalakovane nechty, skoro kazdy den si umyvam a zehlim vlasy, tak isto si potrpim na doplnky (prstene, naramky, nausnice) co ma doteraz vobec nezaujimalo! dnes som napr. bola u lekara a bolo neskutocne kolko ludi sa za mnou tak cudne "otacalo" a ja som mala pocit, ze si o mne myslia: boze, namyslena fiflena. Ale tak to vobec nie je :( namyslam si? alebo sa len pozreli lebo som mala opuchnutu tvar zo zapalu dasna? :D Zeny aj Vam zalezi na Vasom vzhlade??? moje malovanie je make up+ spirala nic extra...cím moze byt zapricenena tato zmena? (mam 18)
Som fiflena?...posobenie na Vás...
skor cinan s talianskymi korenmi, lebo na co si ju bral za zenu ked sa mu teraz zrazu nepaci??? to co je?...nuz aj mne je luto ze mas take skusenosti ze pekna=hlupa :( alebo to moze byt aj tym, ze zena ma v dnesnej spolocnosti vyssie slovo a moc ako v minulosti...
Anjelik, dobre si napisala..
Niektori ludia a to je typicka slovenska charakterova vlastnost premyslaju len nad tym, co si o nich myslia ostatni, aby sa nedajboze nevymykali z nejakeho priemeru, ani vizazou, ani nazormi, lebo budu centrom ohovarania, pozornosti, zavisti od ludi, ktorych ani nepozna ani oni jeho, ale mozes mat vsetkych takych v pazi, si este mlada, casom , vekom sa to naucis, hlavne je mat zo seba dobry pocit a byt clovekom v pravom zmysle slova:D
lost kvitujem príspevok je ozaj trefný :)
aj bez makeup-u možno zaujať, inými prednosťami. Niekedy make-upom žena len zakryje svoj prirodzený tón pleti, ale niekedy možno ju make-upom aj vyzdvihnúť, ale som za, že menej je niekedy viac. Ale keď sa človek tak dobre cíti, chce dobre vypadať, neberiem tento názor nikomu. Ja však napríklad make-nepoužívam, na lícach mám už nie tak veľké jazvičky po akné, ale mám, a neskrývam ich. :)
Veď ja som nenapísal, že to nemám tiež zaužívané ale je to skúsenosť!!!
Mimulus, zmena spoločnosti začína zmenou jej jednotlivých členov. A je mi ľúto, že máš iba takéto skúsenosti. Že pekná žena rovná sa tupaňa. :o))))
A dovoľujem si ťa upozorniť, že si sám napísal, že pozrel by si sa na Julianu, ale to by bolo všetko, nezaujala by ťa. Tak kto je potom ten, kto si vytvára o druhých predsudky len na základe výzoru? ;o)
Asi to tak bude, ja som len napísal ako to vidím ja - som zvedavý čo napíšu ostatní.... Ale v podstate je doba ešte horšia ako voľakedy. Ako som písal mám to z vlastnej skúsenosti...