ahoj! dnes som si uvedomila, ze sa spravam nejako cudne a strasne mi zalezi na mojom vzhlade, co ma doteraz velmi netrapilo. Vzdy ked niekam idem musim mat zo sebou zrkadielko, kefu, vonavku, lesk, make-up. Pripada mi to ako zaklad kazdej zeny, ktora sa chce pacit, ale nie je to trochu prehnane? Snazim sa mat vzdy nalakovane nechty, skoro kazdy den si umyvam a zehlim vlasy, tak isto si potrpim na doplnky (prstene, naramky, nausnice) co ma doteraz vobec nezaujimalo! dnes som napr. bola u lekara a bolo neskutocne kolko ludi sa za mnou tak cudne "otacalo" a ja som mala pocit, ze si o mne myslia: boze, namyslena fiflena. Ale tak to vobec nie je :( namyslam si? alebo sa len pozreli lebo som mala opuchnutu tvar zo zapalu dasna? :D Zeny aj Vam zalezi na Vasom vzhlade??? moje malovanie je make up+ spirala nic extra...cím moze byt zapricenena tato zmena? (mam 18)
Som fiflena?...posobenie na Vás...
si zamerana prilis sama na seba.
ved to robi kazda, ak neratam zanedbane typy, pokial nie si ovesana gycovymi naramkami ako stara carodejnica z telenovely je to ok
Tak pokial hentu vybavu netahas na stanovacku, tak si podla mna absolutne OK.
Slovaci extremne radi zazeraju, ale vsimni si, extremne neradi udrziavaju ocny kontakt.
Takze ak nechces aby na teba pozerali, pozeraj sa im do oci :D
A hned im zabehne..
Klise: kto odsudi na zaklade prveho dojmu, tj. predtym nez ti da sancu otvorit usta, sam seba odfiltruje, ze je psychomagor, nehodny straty drahocenneho casu, treba ist dalej.
Keď sa musíš na fóre pýtať, či je to prehnané, tak asi si sama myslíš, že to tak je. Nefinti sa len preto, aby si zakaždým vyzerala dokonalo. Zažila som. Teraz mávam také dni, že, keď musím skoro vstávať alebo sa mi prosto nechce, makeup si ani nedám. Je to fakt úľava, lebo netreba vždy vyzerať úžasne. A ešte niečo, časté umývanie vlasov aj žehlenie ti vlasy zničí a poriadne. Tak si to rozmysli, či ti to za to stojí.
komercia ti drbe na hlavu, si len bezny produkt tejto doby, nieco ako seriova vyroba v automobilke, ale je chvalyhodne ze si aspon schopna nejakej seabreflexie:)
takze ta starostlivost nie je taka prehnaná? lebo ked som sa nad tym dnes zamyslela, bol to dost cudny pocit, ale dakujem za nazory _:)
každému viac/menej záleží na tom, ako ich vnímajú druhí. Ide ale o to, aby si si hlavne ty sama neutvárala názor na seba a sebavedomie len na základe odozvy iných -najmä úplne cudzích- a už vôbec nie na odozve k tvojmu výzoru. Ty sama musíš najlepšie spoznať svoje skutočné, neprchavé kvality a sama z nich mať úžitok. Ten, kto ťa raz bude milovať, ťa aj tak bude milovať kvôli niečomu úplne inému, než na čo si schopná prísť. Takže aj to vzdelávanie, aj staranie sa o samu seba konaj len vo vlastnom záujme a pre svoje potešenie.
jeej arman! ;) to si musim zapisat do knizky citatov velmi pekne...to je pravda, ale kde najst takeho muza? :D ha!?
ale zase musi tam byt nejaka ta iskra :)) pritahovanie a motyliky v bruchu