Co sa vo mne zmenilo po sexe s nim?

Príspevok v téme: Co sa vo mne zmenilo po sexe s nim?
layy

Stravili sme spolu celu noc a nebudem sa tajit, ze naozaj dlho sme sa milovali. Bolo to aj jemne, aj zivocisne, ale super! PROBLEM - po tej noci, akoby trosku zaujem o neho opadol, nechapem preco. Rozumieme si perfektne. Len asi vnutri citim, ze ide naozaj hlavne o sex, nechapem, pred touto nocou bolo vsetko v poriadku, myslela som na neho nonstop, chcela byt v kontakte s nim, teraz mu sama pomaly ani nenapisem sms ked nie sme spolu a necnie sa mi za nim. DOKAZE mi to niekto vysvetlit? Alebo ma len uspokojilo to, ze som sa tesila na sex s nim, naplnilo a toto je pre mna akoby zaver? Nechapem mojmu vnutru :-/ celkovo som akoby taka sklamaná pritom fakt paradoxne to bolo vsetko s nim super

milli11

Zeny, ale to aj ja mam obcas take myslienky. Napr. viem si predstavit sex s nejakym chlapom, ale neviem si predstavit, ze by som s nim zila v jednej domacnosti. Alebo si viem predstavit, ze by som s nejakym chlapom fungovala v spolocnej domacnosti, ale vobec ma nelaka mat s nim sex. A potom je tu kategoria, s ktorymi si viem predstavit aj vztah, aj sex. Vlastne, tych je najmenej, co splnaju obe predstavy.

milli11

lavy, este si poloz otazku, ak by si on nasiel inu, vadilo by ti to?

Lebo ak ano, citis k nemu nieco, akurat si uz uspokojila tu velku ziadosivost a tvoje telo sa uz upokojilo, uz nie si taka hrrr.

Ak nie, vsetko uz vyhaslo.

M 25

slecna a, to hej, priťahoval ma veelmi, krásny chlap! taký blondavý cukrík :D
ale zistila som, že ozaj to nie je ten pravý .. a hlavne, dosť som potom lutovala to milovanie, ale čo už, bolo neskoro..
všetko zlé je na niečo dobré, ako sa hovorí.

Slecna A.

M25, mozno to bolo preto, ze ta desne pritahoval, ale tu to skoncilo...Aj ste si mozno rozumeli, ale kdesi podvedome si citila, ze to nie je TEN s kym sa chces rano budit a pripravit si ranajky...koho chces predstavit doma rodine a po veceroch piect muffiny :) Mozno chapes, co tym chcem povedat. A mozno je to v niecom uplne inom :) Ktovie...

M 25

u mňa je to uplne to isté! viem presne, ako sa cítiš ..
stretla som jedného chlapa u nás v práci, už dva mesiace sa stretávame, chodíme na pohárik, rozprávame sa, bozkávame, je nádherný! som z neho mimo! teda bola som .. minule sme strávili spolu noc, síce bolo to krásne, ale hned po "čine" sa mi totálne zhnusil a už ma tak vôbec nepriťahuje ..
našťastie, že sme spolu nechodili a v práci sa stretávame tak raz do týždna, takže sa to dá zvládnuť..
ale minule sa mi to isté stalo s bývalým, hned po sexe ma prestal zaujímať, hoci tam city boli ..

ktovie, prečo sa to deje..

Slecna A.

nuz, toto si musis ujasnit len ty sama. Pre mna by to bol asi jasny signal toho, ze tam nie su aj "vyssie" city...ze je to len o sexe a mozno ta to ani nenaplna...Alebo si bola nastavena akoby na to, ze je to len o sexe. Zrazu to bolo trosku "ine" a ty si sa zlakla...Fakt tazko posudit. Nestalo sa mi to nikdy :) Ja som sa vzdy "po" tesila na to "nabuduce"

2bodka

layy, mne sa stalo nieco podobne, akurat, ze po tom divokom a peknom sexe sa mi zhnusil :) nemohla som ho uz viac vidiet a kedze i napriek tomu, ze som rodeny diplomat, nedokazem skryvat svoje pocity, aj som mu to povedala. Nevideli sme sa potom rok a pol :) Casom mi ale docvakla jedna vec a sice, v konecnom dosledku mi bolo zle zo seba, ze som s nim sex mala, kedze o vztah s nim som zaujem nemala :)

doubledog

mne sa to nezda nejak vynimocne
sex niekedy v cloveku vyjasni vela veci
mozno je to tym, ze ohladne sexu robime vsetci prilis velke cavyky, a ked uz k nemu dojde, tak nastane akesi uvolnenie

a mozeme sa zamysliet nad situaciou
alebo sa nase pocity stanu jasnejsimi, zretelnejsimi

pomaranc99

mam vo svojich pocitoch jasno. niekedy citim nieco, co by som citit nechcel, ale viem povedat preco ten pocit mam aj to, z coho vznikol. mala si s nim orgazmus? ako teraz vnimas svoj vztah k nemu, chcela by si sa s nim milovat znova? mas zaujem ho vidiet a travit s nim cas? je to o poznani seba sameho...