Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co sa vo mne zmenilo po sexe s nim?

Príspevok v téme: Co sa vo mne zmenilo po sexe s nim?
layy

Stravili sme spolu celu noc a nebudem sa tajit, ze naozaj dlho sme sa milovali. Bolo to aj jemne, aj zivocisne, ale super! PROBLEM - po tej noci, akoby trosku zaujem o neho opadol, nechapem preco. Rozumieme si perfektne. Len asi vnutri citim, ze ide naozaj hlavne o sex, nechapem, pred touto nocou bolo vsetko v poriadku, myslela som na neho nonstop, chcela byt v kontakte s nim, teraz mu sama pomaly ani nenapisem sms ked nie sme spolu a necnie sa mi za nim. DOKAZE mi to niekto vysvetlit? Alebo ma len uspokojilo to, ze som sa tesila na sex s nim, naplnilo a toto je pre mna akoby zaver? Nechapem mojmu vnutru :-/ celkovo som akoby taka sklamaná pritom fakt paradoxne to bolo vsetko s nim super

layy

kaffikk tri mesiace sme spolu. Prvy sex bol asi po mesiaci. ale nebolo kde tak to boli len take rychlovky.

A po tomto "normalnom" milovani (dost divoke), sa vo mne niečo zlomilo :-/

dvojbodka ja mam tiez taky pocit. Pritom si rozumieme aj po psychickej stranke.

Pomaranc, mas pravdu. Treba napisat vela veci, ktore by pomohli to pochopit... nechcem byt konkretna,aby ma tu niekto nespoznal,len napisem ze buducnost s nim si moc nedokazem predstavit, nakolko su tu rozne problemy /u neho/ a mozno mi išlo fakt len o sex kedze som vnutorne bola /som?/ presvedcena ze otcom mojich deti asi nebude. Aj predtym som to takto brala a predsa moj zaujem o neho neklesol. Mozno som si uvedomila po tej noci, ze ho proste nelubim :(
Mame obidvaja 28.
Som z toho vsetkeho rozcarovana, den predtym zalubena a potom smahom prutika nejake sklamanie ci co to je. Pritom sex asi najlepsi aky som doteraz zazila (!!!).
A dalsia myslienka - mozno sa mi to zdalo take super, ze ked som si predstavila, ze v buducne to nebude zrejme s nim, tak ma to dostalo do tychto pocitov.

pomaranc99 teba nikdy nezaskocia svoje vlastne pocity? mna casto nie,ale vidis teraz ano...neurobim nic

pomaranc99

no milli, u mna je to presne naopak. bol som s babou, ktora bola moja kamaratka a po milovani s nou ma totalne namotala :) a akoze to chodi? :)

milli11

pomaranc, neozvali sa skor ti, s ktorymi som nechcela ist hned do postele. :D Ale tak nie som jedina zena v okoli, vidim, ako to chodi.

pomaranc99

milli11 kolko bolo tych chlapov, ktori sa ti po sexe uz neozvali?

2bodka neni to jav, ktori chlapi bezne zazivaju...zrejme chlapov poznas len velmi povrchne...

layy na to, aby ti niekto mohol ako tak odpovedat by si musela dat viac info...kolko mas rokov ty a kolko ma on? ako dlho spolu chodite? po akej dobe ste spolu spali? aky si mala a aky teraz mas k nemu vztah? mala si ten pocit aj pri inych vztahoch? ktore veci prezivas ako chlap? inak je to dost zvlastne, ked nerozumies sama sebe...

2bodka

presne ako hovori milli11 :)
proste sa u teba vyskytol jav, ktori chlapi bezne zazivaju :)
asi si jednoducho dostala, co si od neho dostat mohla a viac ti nema co ponuknut :D

layy

system, chcela som vediet, ci sa to nejakej nestalo a ze aky to malo dovod nakoniec...

Neviem, mozno to prameni v tom, ze som mala najskor pocit, ze mu ide hlavne o sex a tym padom som to zacala brat tak aj ja, neviem ale toto sa mi nezda, ja som bola a som vzdy len za normalny vztah. inak toto nebolo prve milovanie, uz to bolo viac krat, ale toto bolo take, ze ozaj milovanie, ziadna rychlovka kratka

Ja sa asi fakt nepoznam este dostatočne...

milli niekedy prezivam veci ako chlap,ale snad tento pripad to nie je :-D

milli11

lavy, ty si mozna prva zena, ktora zistila, ako sa citia ti chlapi, ktori sa uz po sexe neozvu. Ved to by si mala brat ako dar poznania. :)