Dobrý deň, stretli ste sa s vtieravými negatívnymi myšlienkami? Potom následne ťaživý pocit na dusi plačlivosť a nevedno s tým bojovať??
U mna to prislo dá sa povedať z ničoho nič, brala som ATB Klacit a zacalo to v tom období, myslela som, že to prejde po vysadení, ale nie už to trvá dva týžde a uplne ma to odrovnáva z normálneho života.
Ďakujem
Vtieravé myšlienky, uzkosť
zewa2@azet.sk ;)
No dufam, ako mne taka "ludová liecitelka" dala tinkturu Slncovky kalifornskej a ked si dam tak je super.
No ja budem mat teraz 28. Da sa napísat tebe osobne súkromný e-mail??
Ja sa citim po vysadeni toho lieku ovela lepsie ako s nim, tak na co ho mam brat. Za to ze mi je.. obcas? To prezijem aj bez lieku, az taky strach sam zo seba nemam:)
ja beriem atb a mam strasne uzkosti, minule som tiez toto pozorovala, myslim, ze atb su nebezpecne, ale mne to po vysadeni preslo
Ja som mal vtierave myslienky z lieku inve.., ktory sa pouziva na liecbu schizofrenie. Akurat, ze ja mam psychozu, prezil som ju ako tak, mam este nasledky, ale to svinstvo brat nemienim.
Sorry, ja som si myslel, ze mam ban, tak nacvicujem na sucho - ha, ha, ha.
Jebe ti.
Ja k nej tiež chodím. Podľa mňa sa ti u nej bude páčiť. Je skvela. Dačo pred 30tkou. A ty?
Super, ja som nasla Pisarovu , ktora mala najskor zo vsetkých volne. kolko ze más rokov??
Tiez som z NR :)
Komu si sa objednala?
Je fayn, ze o tom tvoj muz vie. Bude to dobre.