Dobrý deň, stretli ste sa s vtieravými negatívnymi myšlienkami? Potom následne ťaživý pocit na dusi plačlivosť a nevedno s tým bojovať??
U mna to prislo dá sa povedať z ničoho nič, brala som ATB Klacit a zacalo to v tom období, myslela som, že to prejde po vysadení, ale nie už to trvá dva týžde a uplne ma to odrovnáva z normálneho života.
Ďakujem
Vtieravé myšlienky, uzkosť
ja som z nitry a ty? no ako ja sa chcem toho co najskor zbavit, je strasne trpet plakat neustale sa trápit tým istým dokolecka. moj muz je zo mna zufali, nedokazem sa na nic sustredit a neustale mám v podvedomi tie myslienky a uzkost na dusi.
Ta dlzka byva 45-50 minut. A nechci vsetko naraz. Pekne postune jej to vyrozpravas a ked to nestihnes na jednom sedeni, budes pokracovat na dalsom. Ja som tiez vsetko nestihla hned. Mne pomohlo hovorit o tom dokolecka. Niekomu vyrozpravat cely pribeh.
Nie je ti zbytocne.
Pokial viem, niekde robia aj uvodne 90 minutove alebo Albertova niekolkohodinove sedenia. Ale ja som sa s tym osobne nestretla.
Z akeho si mesta?
zewakolko minutove su tie sedenia a aj ti to nieco dá ??? lebo mne povedala ze dve do kopy spojit nemozem a obávam sa ze za 45 minut len zbytocne vytiahnem zacitok a bude koniec a budem tak kde na zaciatku.
Mne tiež lezu na nervy tie dlhé obdobia medzi sedeniami. Ale čo už. Zvladnes to ;)
Dufam, ze ma to prejde co skoro, ako uz to casom ustupuje, hlavne ked sa zamestnám na celé dni ale aj tak je nieco stale vo mne co mi stíska dusu :-( no na 15.11 som objednaná, ale je to večnosť.
Tak ja som vedela z coho tie myslienky su (povod), len som ich nevedela zastavit. Su na to rozne techniky a hlavne mi pomohlo dokolecka o tom rozpravat. Neboj, bude to dobre ;) Verim, ze necakas dlhsie ako 3 tyzdne.
zewa a aj si prisla na terapii preco to tak vlastne je kde je tvoj problem?? ako ja som sa objednala ale vsade sa tak dlhooo caka, a dufam, ze to pominie ja sa k tomu tam vrátim budem o tom hovorit a budem tam kde teraz ..
Tiez som vtierave myslienky zazila a pomohli mi na to iba terapia a AD. Tiez to nebolo v jednom kuse, ale napriklad tyzden des a 2 mesiace klud. Ak sa to bude opakovat, skus pouvazovat o odbornikovi. Skus aj www.martinus.sk
19. rokov :)
a smiem sa spýtat kolko más rokov??? ja mám 27. ja si mysel neustále zamestnávam vyhladávam spolocnost vtedy mi je fajn prípadne sa niekomu vyrecnim, ale ako som sama doma s detmi je to hrozne. Doma ma nic nebavi premáham sa k práci.