Ako si ziskat čivavu

Príspevok v téme: Ako si ziskat čivavu
streetart

dobry den mame mini čivavu a problem je ten ze sa naviazala na mojho ocka. stale chodi len za nim a na mna len brese a ked ju volam tak ani nepride a ked ju mam na rukach tak sa trasie a pritom sa nema dovod bat nikdy som jej nic neurobila :(. proste ma nema v laske a ja by som vas chcela poziadat o radu ako si ju ziskat pretoze otec odchadza z domu na nejaky cas a bojim sa ze by od zialu ani nejedla a tak keby ma mala rada tak by nanu mozno ten odchod mojho ocka az tak nedolahol. a aj celkovo pre moj dobry pocit lebo mi neni velmi jedno ze na mna vzdy brese. dakujem velmi pekne za rady :)

Lucinka 75 4

streetart Ak si snou moc nebola tak sa ani necudujem. Skus s nou travit viac casu.Mi budeme mat bud extra mini civavu
Alebo mini civavu alebo civavu.

Tu su fotky :)

pomaranc99

tak ja osobne pri babe nepozeram na to, ci je bohata, ale dost si vsimam jej vlastnosti a taktiez vzhlad. kolko mas rokov? a ake vlastnosti si vsimas?

diamant19

pomaranc :D popravde mne na vzhľade moc nezáleži... len som chcela poukázať na to, že pes a človek je niečo úplne iné... ľudia si vyberajú priateľov/lásku podľa toho či je ten druhý pekný, bohatý alebo neviem čo ešte ale pes, jemu sú ukradnuté tvoje peniaze alebo tvoje dokonalé rysy pre neho je dôležitá tvoja láska k nemu aj keby si bol chudobný a neviem koľko vyrážok a jaziev by si mal..

diamant19

:D tak múdra / hlúpa, krásna/škaredá ,... psovi na tom nezáleži-neni totiž človek a neni vyberavý. on by bol rád aj keby ho mal kvasimodo(teda pokiaľ by sa o neho poriadne staral a mal ho rád)...

diamant19

PoPo no hej snažím sa mu robiť dlhé prechádzky a väčšinou chodím ešte s kamarátkou čo ma velkého psa a s ním sa poriadne vyblázni ..
teraz jak to čítam čo som napísala nižšie vyznelo dosť blbo .. takže to upravím na pravú mieru nie že by som ho proste stále tríznila aby sa hral ale keď po nejakej hre, prechádzke alebo tak ak si ide lahnúť tak ho nechám šak samozrejme že si musí oddýchnuť...
ale keď sa učím tak mi automaticky dá pokoj aj keď vidím že by sa zašantil(jemu je všetko vidno na očiach :)) tak ho prekvapím že sa začneme dotahovať alebo nejako jašiť a vtedy je úplne šťastný takže takto som to myslela :)