Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

mimma

R: banan, jablko
D: banan, jablko
O: slepacia polievka, cestoviny, 3x mala cokolada
V: puding
Dnes cele zle. Obedovala som az o 4 a teraz dojedla puding... vobec som nic nestihala

janka1313

Urcite by som kazdemu doporucovala najeku ketodietu. A tam ani nemusite cvicit, praveze sa skor nedoporucuje. Ako delena strava ja nieco s cim som zacinala, lenze poslednych 5 kilo som nevedela dat dolu nijak. Ako tych ketodiet co su na trhu je kopa ale s kamoskou sme nakoniec zhodili na Ketoaktiv. Super jedla a siroky vyber. Maju super dezertiky. A su najslacnejsi tusim vobec. Sme si pomaskrtili a pritom sme chudli. Je to samozrejme vsetko proteinove. A dokonca sme nasli na youtube aj recepty ako si tie jedla pripravovat a spestrit. Tak sme to nakoiec dali bez problemov. Ja som delenu stravu nevedela vydrzat dlhodobo lebo ma aj hlava z toho bolievala v cisto proteinove dni. Ale pri ketodiete som mala ten problem iba prvy den. A potom to preslo. Ale vraj je to normalne. Pri delenej to zasa bolo v proteinove dni casto, tak aj preto sme s kamoskou od toho upustili.

Helus

ahojte kocky.
Lepokmy mame rovnake zdravotne problemy aj ja kolena+ krize+ lepok,amusim ist k obvodacke,od novembra mam v predoperacnej sprave pisane ohladom tej stitnej zlazy,musim si ju ist dat vysetrit,odkladam to,nechce sa mitam sediet 4 hodiny,a potom do vecera byt v robote,ale zajtra sa chystam.vitam nase spoluchudnuce.
ERKA ja sa zdravo stravujem aj pomenej cvicim,a nechudnem,aj ked by som chcela ale nejde to.inac je pravda,co mi hovorila doktorka,ze genetika nepusti,a vsetci v rodine boliokolo 100 kil,aj ja som taku vahu mala.ja dnes na oibed hustu sosovicovu polievku so zeleninou,a v praci este neviem.pekny den vam prajem musketierky.

kilecko

ERKA si ma potesila ,vzdavat sa netreba a utekat z boja tiez nie neboj zdolame tie kila ,ved sme ich rychlo nenabrali tak nemozeme ich chciet dat rychlo dolu ,ale isto ich dame.

MIMMA ved ty mas este vyraznejsie chute ked si chora a neviem ci ti cokolada a slane pukance pomozu skor chlebik s medikom a pridaj ovocia viac potrebujes vitamin C ,prajem skore uzdravenie.

CHER nereagujem .

doschudnutia

cher

Ja nemám rada cvičenia ako brušáky a podobne BŔŔŔŔ, ja som skoro vôbec nebrala lieky na znizenu stitnu zlazu, s diagnozou antiimunitna fUnkcia a struma,a az teraz od 2012 som zacala brat a mne sa normalne z pár vlasov zmenili na lepšie, ale riedke mám ako od decka, ale PRVÝ KRÁT V 32 MI NARÁSTLI DLHÉ POD RAMENÁ a ďalej už nie, z "chlpov" :D :D ktoré som volala moje vlásky mi narastli normálnejšia podoba vlasov :D :D, ľúbim svoje vlasy a všetko beriem ako že to tak má byť, A OKREM VLASOV SOM AJ zrazu SCHUDLA 5kg, a v 2013 v auguste som schudla negatívnym stresom ďalšie 5 kilá.:D Mama mala zdravotné problémy a skončila v nemocnici. Strach o mamu, u mňa vyvolal rýchly metabolizmus, ale čo sa týka jedla, ani sa nepamätám, či som vôbec jedla, a čo takže v tonmto neporadím, ale zhodila som za mesiac 5 kg, len tak. Myslela som pritom pozitívne, ale s podvedomím sa nedá hádať, proste strach keď som niečo nerobila, som vnímala, inak som to zahodila za seba a verila že bude dobre. :D A teraz keď boli vianoce v kuse som "žrala" zemiakový šalát každý deň počas vianoc lebo mi chutilo, tak som tých 5 kg nabrala a sa cítim nafúknutá. U mňa váha stále hoplala. Raz 86 kg keď som každý deň jedla mäso, potom som zasa schudla a potom zasa nabrala a tak dookola. Kašlem na to. Mám svoje telo rada a budem. V tom je len finta. Treba sa brať aký sme, a samých podporovať, že nie je to nejak ideálne ale milujem svoje telo a aj jeho zmeny. Poznám ľudí ktorý sa neustále trápia, revú do vankúša, deptajú samých seba,....pozanala som ľudí čo opakovali predo mnou? Nie som tučná? Nepovedala som im že sú tučné ale niečo iné. Nie je dôležité či sme alebo nie, ale to aby sme sa sami nedeptali. A keď sme nespokojné, treba vyhľadať pomoc.NAIDEÁLNEJšIE JE PREDCHÁDZAť TOMU, CEZ reálneho kamaráta, ktorý raz on príde po nás von, na bike, plávanie bedminton proste čokoľvek, A RAZ MI, a NAJIDEÁLNEJŠIE JE KEĎ NAŠU PSYCHIKU NESTRESUJE, že a ideme cvičiť, STOP, NIE, treba sa naučiť aktívnejšie žiť, a učte to deti od mala, naj turistika raz za mesiac ktorá NIE JE O CHUDNUTÍ ALE O TOM ŽE SME NA VZDUCHU, A PREŽíVAME KRÁSNY DEŇ. TREBA SI ŽIVOT UŽÍVAŤ A NIE DEPTAť KUKANÍN NA FOTKY MODELIEk ktoré je sebadeštruktívne, frustrujúce a týrame sa psychicky.Samotné modelky trpia anorexiami a psychickými problémami po zbytok svojho života. Nie že máme toho veľa v práci doma ale EŠTE SA SAMI TÝRAME??? TO JE UŽ CHORÉ. PRETO NIE CHUDNÚŤ ALE ŽIŤ JE LIEKOM NA DUŠU A TELO. Lebo tie čo sú prirodzee chudé tak preto, že podedili gény rýchleho trávenia, a ďalšie žijú aktívne!!!!!!! DLho nesedia a neležia v kreslách a na gaučoch pri telke. Stále chodia von, zabávajú sa a ked treba spia.

mimma

Ja som stale chora, cize aj moja chut na jedlo je mensia....
R: 0,5l pomarancovej stavy, banan
O: slepacia polievka, cestoviny s kuracim masom, polka milky
V: pukance

erka2412

Dakujem dievčatá za podporu. Veľmi ste ma potešili a podporili idem teda pokračovať ďalej a na váhu stanem až za mesiac cez vodný deň. Dufam že to vydržím . Kilecko aspoň 10 - 15 kg chcem dať dole , takže mám čo robiť. Ja som tiež zapojila cvičenie , ale zatiaľ pomaly , lebo mám problémy s kolenami ale brušaky robím ráno aj večer .

KILECKO

Erka a za 4 dni 2 kg je supeeer my to doma drzime s dcerou a odkazuje ti ,ze ti to ide super ,ona sa teraz sice nevazi az po mesiaci ,dam potom vediet vysledok ,ale ked sme to drzali minuly rok tak ja som za prvy mesiac dala dole 6kg a ona len 2 kg ,ale je to vsetko idividualne niekdo neda prvy mesiac nic dole a potom 2 a 3 mesiac mu to ide dole ,na vsetko treba cas skus vydrzat chcela by som sa z tebou potiahnut a porovnat ,ale az na konci 90 dni ved aj ostatne dievcata si chudnu svojim sposobom ,len netreba sa vzdavat ,hlavne ked ti to ide tak vyborne .

kilecko

Ahojte,

ERKA ,treba vydrzat o tom to je 90 dni je 90 dni ved normalny ubytok v chudnuti ma byt 2kg dole mesacne tak ziadna panika
Aku mas predstavu ze schudnes za 90 dni ,napis a bilancovat treba az na konci.
Ja to budem drzat celych 90 dni ,inac vcera ked som zjedla zeleninovy vegetariansky salat jak ma dulo a v noci a tak zaludok bolel ,ale idem dalej
ranajky 2 dochodcovske chlebiky z platkom syra
mandarinku
Obed brokolicova polievka a 2 fasirky

Vecera 1 fasirka a rajciny

A dnes som dievcata doma na koberci 20 minut cvicila a este 10 minut steper a takto to budem robit kazdy den ,mam sice dojem ze ked sa cvici tak sa prudko nechudne z vahy ,ale postava a brusko hlavne bude krajsie ,nepotrebujem predsa dat dole kila ,ale aj mat peknu a nie mlandravu postavu a robim cviky aj na prsia .

E R K A VYDRZ STOJI TO ZA TO

POMALY DALEJ ZAJDEME .

DOSCHUDNUTIA

erka2412

tak dievčatá dnes som stála na váhe a šlo ma trafiť ,žiadne kilečko dole , len tie dva za prvé 4 dni . držím poctivo 90 dnovku . Ked som ju držala prvý krát šlo to lepšie ale teraz je to demotivujuce , neviem čo ďalej . Pridala som aj cvičenie a nič . už ma to prestáva baviť . Asi skončím .