pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte kocky
Light to tofu som pokvapkala sojovou omackou Tamari,ta je bez lepku,a opiekla aj dnes som mala to iste na obed,len opecene zemiaky,rychlovka a mala som to tofu s chilli,ale mozes to spravit z hocijakeho.Inac tofu sa vyraba zo soje,a to je strukovina,pokial sa nemylim.Ale v knihe to moze byt inac pisane v 90 dnovke.Inac pohybu mam dost cely den lietam,aj v praci pri obsluznom pulte.pekny vecer vam este kocky.
Ahojte,tak dnes bielkovinovy den tiez som si dala rezen a rajciny a huspeninu tam je masko
Helus ,nech vnucke vsetko dobre dopadne ,verim ti ,ze si rozlietana mas toho vela a super ,ze si prisla na pecivo ,ktore ti chuti ,tak len vylepsuj dalej.
LIGHT,nemam teraz knihu ,pozicala som ,ale tofu je syr takze bielkovinovy den.
Dana ,no je na tebe ,ako chudnes ,ale ja by som tiez na dukanovu nesla zataz na ladviny a ludia co z toho vela schudli a prestali z dukanovou vsetko na seba nabrali spat takze zbytocna namaha .
Ja neverim na ziadne zazracne tabletky ,ale na zdravu stravu a vyhovuje mi 90 dnovka aj ked niekedy s prehreskami v tej diete je vsetko aj sladkosti ,pecivo,zemiaky,ryza ,cestoviny ,ovocie aj zelenina takze super stravovanie pre mna .AJ kila idu pekne dole a ked sa clovek neprejeda tak sa pekne kila udrzia a nejdu hore.
DOSCHUDNUTIA
No to ja tiez sladke = stale ma to laka,preto som sa dala na tu 90dnovku lebo to mam povolene :)
Light, tak je to zakázané ale to je u mna nemožné uplne vylúčiť sladké a tak raz za týždeň si nieco doprajem :) inak byt som chytila sabes a začala rad radom jest sladké :)
Ahojte kocky... HELUS si ma navnadila na tofu ,len tak si ho zapiekla?obycajny biely? prajem ryychle uzdravenie vnucke a abysi nemusela tolko behat,tebe ani chudnut netreba ,mas toho pohybu az az..ani sa nestihas najest.
KILECKO ten tofu to mam jest iba vbielkovinovy den,lebo jedna baba mi povedala ze to kludne mozem v 2den aj so zemiakmi,ale mi to je cudne ,necham si poradit od teba :),ona to mysli asi na delenu stravu.PA
ahojte kocky,hlasim sa,nestihala som sem chodit,dcera bola zase s vnuckou v nemocnici,behom mesiaca uz 2x.Takze som pendlovala hore dole+ do prace.A dnes zase u otca,takze som rozlietana.Ranajky pre zmenu biely jogurt,desiata ziadna mimo domu som bola,obed-zemiaky+ opecene tofu+hruskovy kompot domaci.stravovanie rovnake u mna.Ale vcera sa mi podarili zemlicky bezlepkove,ine uz ani piect nebudem.Vyskusala som okolo 60 receptov,na chlebik aj zemle,ale nikdy to nebolo jedle,co by sa dalo jest.Som spokojna,aj ked vela tych rohlikov nepojem.Ale som nasla recept prudko jedly,ale ho este doladim.Peknu nedelu vam prajem musketierky.
DANA85 a to sladke aj v diete si mala,lebo tam su tie niekolkodnove vlny...?
ahoj DANA85 tak gratulujem k zhodenym kilam,super pocit vsak=nech ti to vydrzi nadalej.Moja znama s priatelom drzali dukanovu aj pekne zhodili....este minuleho roku a priberaju naspet bo sa im zhnusilo masko,ale ja keby som to drzala tak nesla by som len tie bielkovinove dni ale vsetky striedavo,ze vraj cisto bielkovinove zatazuju ladviny ...len keby som este teraz daco zhodila na 90tke ,tak by som kcela potom vyskusat tu dukanovu =su tam zaujimave recepty,som citala tu knihu,aj tie cviky su tam super,len treba vydrzat hihi.Tak pa
Ahojte, tak ja po troch týždňoch dukanovej diety , štyri kilá dole a ostáva jedno tak som rada. Inak tiez s prehreskami, raz za týžden si doprajem sladké a dnes robím harlekyn tortu , tak kúsok si isto dam:)
Dobre ranko a krasnu nedelu prajem vsetkym spoluchudnucim.... Tak ja som mala vcera 4 den 90tky=nedodrzala som ho ,bolo to take vselijake ,ale nic tto idem daleej,ako piseKILECKO hihi s usmevom to veru ide ovela lahsie JA DNES:tak kavicku uz mam aj caju som si uz narobila a budem mat pomarance do obeda a na dnes pripravujem klasicke vyprazane rezne ,len tak s chlebom si dam a zeleninu nejaku nalozenu asi leco,ja pohyb ziaden koli bolestim v krizoch...!!som rada ze este to zvladam v praci,lebo ked pojdem na peenku tak to bude dlhodobo ,tak mi drzte palce kocky ,aby som bola fit
:) :) :)dakujem a pevne verim ze to zvladnem aj to chudnutie ,potrebujem nieco zhodit! Tak pa MUSKETIERKY ..ozaj a kde ste ostatne ,sme tu len ja kilecko a sem tam helus :) :) :) piste piste piste paaa.