Kamarátka na chudnutie

kilecko

Dievcata a uz je to tu 1kg naviac to je tak ked clovek je piate cez deviate a dopraje si sladkosti jednoducho disciplina musi byt tie 3 mesiace clovek musi vydrzat inac vysledok skace hore dole .
Dnes si dam este plnenu papriku a knedlu a rajcinovu omacku a od pondelka idem dalej ,ved treba mi schudnut tak 4 az 5kg clovek si povie co to je ,ale uz pri tychto kilach je to vela ked ma clovek 100kg vtedy je to malina ale uz ked clovek sa potrebuje doladit vtedy uz treba fakt disciplinu.

Doschudnutia musketierky a ideme dalej .

light 93 ?

Ahoj kocky .. Tak KILECKO vies ze aj u mna sla ta dieta trochen bokom? Ale dlho ma trapi kasel a dusivy,ked som prisla z roboty tak som si musela stale lahnut....(v robote viri to bacilmi a stale dokola sme nachladnute)...No dnes mame 4den,ale asi ho nedodrzim ,lebo som dajaka zoslabnuta a potrebujem poriadny REZEN,uz sa mi zbiehaju slinky. HELUS tak banan s kivi rozmixovany = musim skusit,a ja som prisla na to ze nevydrzim o hlade lebo mi je zle!jaak ty to vydrzis? DANA to jedlo podla zelania mozes hocico?ale prilohy ryza zemiaky to asi nie... TAK PA =PEKNU NEDELU VAM PRAJEM MUSKETIERKY :)

Helus

ahojte kocky,ja som o 22,50 zjedla 2 male kiwi,tak sa mi ziadalo ovocie uz v praci,musela som si dat,ked som prisla.Na jedlo som mala v praci udusennu klavkovu kapustu+opecene kuracie maso,a vecera 2 polystyrenove chlebiky.Bolo dost roboty takze ani na jedlo nebolo pomyslenie.Ale na ranajky si zmixujem kiwi+ banan.doschudnutia kocky.

kilecko

Ahojte,
Dana 85 ty mas dukanovu dietu ,ze ked chudnes na fazy,no aj to je sposob kazdemu ako to vyhovuje.

Light no ja som nejak teraz pracovne vytazena a dieta isla bokom ,ale od pondelka ideme dalej a musim na seba pritvrdit a poriadne ,lebo inac sa nepohnem v chudnuti treba riadnu disciplinu proste ako vsetko aj chudnutie sa musi robit poriadne iba tak su vysledky.

Doschudnutia a ideme dalej....

Dana85

Tak este som sa na ňu nedala, ale tam sa moze uz aj ovocie, sacharidy, jedlo podľa želania dva krat do týždňa. Ale od pondelka asi začnem lebo tie bielkovinove dni su pre mna tažké vydržať aj ked sa su kazdy druhý den. Alebo ma napadlo ze si dam od pondelka bielkovinovo zeleninové dni cely jeden týžden, uvidim este.

light 93 ?

Diky HELUS.....no moja dcera kupuje vnucke specialne potraviny,mi je luto lebo vnucka ona ked vidi ze ideme jest tak aj ona si pyta(ako ked su u mna)a dcera jej nedovoli ,tak radsej uz pred nou nic nepripravujem.Hlavne nechcem sa zasa montovat ,lebo je zle. No KILECKO dnes mame 3den :)tak mam v mrazaku gule plnene makom =tak si urobim na obed a pokvapkam ich ovocnou omackou(lekvar zriedim a rozvarim)a nebudem davat ziadne maslo! hlavne IDEM DALEEEJ ! PAA

Helus

Light 93 vnucka nemusi bezlepkovo jest,ale som nemala inu muku doma,a uz aj palacinkysom im robila z tej muky,a boli jedle aj pre nich.Ale potvorka jedna ma 8 rokov,a vzdy sa opyta,to je bezlepkove,tak to jest nebudem.Ale parene buchty jedla aj dcera len tak si zobrala do ruky,na vyskusanie,bez nicoho,apovedala ze velmi dobre.Ja mozem zjest nieco,je to v pohode,a o tyzden je mi z toho zle.Mne vselijako travi.A rozdiel,co som pred tym jedla,moj irganizmus je cely divnyy.Ale idem v aprili k endokrinologicke,a som zvedava co zisti,mam hrcku,a nechudnem vobec stale jem rovnako,dievcata pekny vikend ja mam pracovny pa pa.

dana85

ahojte, tak mne vaha niako stoji od vikendu a to potrebujem posledne kilo dat dole a som myslela , ze do vikendu dam, ale asi nie a naskocim na tretiu fazu. Neviem v com je chyba:(

light 93 ?

HELUS je mi velmi luto ,ze musis sa takto obmedzovat v stravovani..a si vedela ze ti bude zle ? ,alebo si si bola ista ze ked je to z tej bezlepkovej muky tak to mozes kludne zjest? a vnucka tiez musi z bezlepkovej ? preto sa pytam lebo moja vnucka ma nejake kozne problemi ale dcera ju este koji,tak teraz dcera vylucila zo stravy jedlo co obsahuje vajcia ,mlieko..a uz si ani neviem predstavit co bude jest.Dakujem vopred za odpoved.PA