Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Helus

ahojte kocky vidim,ze sladke ide v plnom prude.Ja som vcera robila parene buchty vnucke,a dala som si aj ja,s orechami,a tak mi bolo zle,vracala som,kysnute a sladke pre mna velmi zla kombinacia.Ale co uz,bola strasna chut,a bolo to z bezlepkovej muky,tak som si dala.Ale na zajtra mam na obed kuracie maso opecene+dusena kapusta na paradajkach .Inac k tym kompotom,aj ja som teraz zjedla par zavaranych sliviek.
Light mi narobila chutky.Kompoty vobec nejedavam,ale v nedelu som si doniesla od otca domace,tak prisla chut.Ja mam len marhule zavarene,a 2 male pohariky cucoriedok.Pa kamosky.

kilecko

Ahojte,
no dievcata telo aj sladkosti potrebuje ,ale z mierou,ked je chut tak si troska doprajte ,len nie zjest celu bombonieru to ako priklad.
Ja sa teraz stravujem v praci tak to mam troska rozhadzane a nejdem podla pravidiel a mam dojem ,ci aj vaha nejde hore rano na nu skocim ,ale rifle zapnem stale co som do nich schudla tak aspon takato utecha.

Dievcata uz ani nebudem pisat ,ze doschudnutia iba ,ze ideme dalej je to mile.Tak pa .

miki25

sranda s vami kočky. vyžierate sýkorkám sladkosti :D, ale chudnete. ja by som chcel tiež takýmto spôsobom chudnúť, obdivujem...mne sa darí už menej to chudnutie:D som asi lenivý...

light 93 ?

KILECKO jasom uz skusila nemat doma sladke = to som hladala co este mozem vyjedat=kompot,kakao s cukrom....no hrozne.A ked mam kusok cokolady aj ked varovej tak si dam a ma prejde chut na sladke.PA

light 93 ?

PAULUSA nevadi,zjes sladke=nezjes maso,tak to sladke je nebezpecne aj pre mna=dnes mam 4den 90tky ! ale samozrejme nemozem odolat = na obed bude TVAROHOVA ZEMLOVKA ! tesim sa na to,tak ja len tolko = dnes to porusim na celej ciare... PA MUSKETIERKY...A IDEM DALEJ..

kilecko

Paulusa,ako znizit chut na sladke to je jednoduche nemat to doma a nekupovat to a je po chuti a namiesto toho ovocie a zeleninka .

Pauluša

ahojte, dajte mi facku, stále neviem odolať pokušeniu...sladké ma ubíja, čo mám robiť, aby som znížila moju chuť naň.

kilecko

Ahojte,tak som pozerala v knizke tak v 90 dnovke je tofu zadelene v bielkovinovom dni .
Ja sa teraz stravujem v jedalni vaha nemenna ,ale v pohode pomaly dalej zajdem.Akurat som dojedla jablcko ,ale mi zachutilo hihi a ze ovocie ,len na rano ,no co uz lepsie ako slanina .
Doschudnutia

light 93 ?

diky HELUS za info :) no musim pohladat tie ochutene = tofu, rychla priprava.No ja dnes do obeda pomarance a suchy chlebik,uz som mala veelky hlad OB:hrstkova polievka,ryza +ananasovy kompot na veceru pomaranc,ale bola som dnes na horucu cokoladu so slahackou(to na pohladenie nervouhihi) ale uz som mala hlad :( ,nic sa nedeje idem dalej....zajtra mam na obed bryndzove halusky.PA