Neviem ako sa rozhodnut....

Príspevok v téme: Neviem ako sa rozhodnut....
kukucka25

Ahojte..neviem ako sa mam rozhodnut......jedem muz ma o mna zaujem, chce vztah, ale ja neviem ako sa rozhodnut....mam ho neskutocne rada, ale z mojej strany chyba tomu taka tzv. "šťava"..:)...neviem ci je on ten, s ktorym chcem vztah, s ktorym si viem predtavit buducnost, ale na druhej strane nechcem ho stratit ako kamarata, zalezi mi na nom, je mi s nim skvelo, ale vazne si neviem predtavit ako by to fungovalo vo vztahu....stalo sa Vam to niekedy??ako ste to riesili? mam ist do toho aj ked to nieje z mojej strany na 100%??...viem ako sa hovori, treba skusit, mozno casom to prepukne...no ja sa obavam, ze moznoze aj nie, odohrava som vo mne neskutocny boj co dalje..:(...v mojom pripade vazne plati, ze zeny nevedia co chu..:D...ale vazne neviem ako mam pokracovat a co mam robit

me.myself

podla mna mas dost alibisticke dovody. ja mam tiez 25 a co, ved to je uplne maly vek este, nejdes do prechodu :o a zato ze ma o teba jeden muz zaujem, tak musis ist hned s nim do vztahu? o mna maju zaujem viaceri a nikam sa teda nehrniem. lebo tam nie je ta "stava" co spominas, a to sa mi teda vobec nechce. a ak je to tvoj kamarat a dobry, tak o to horsie to skonci, lebo ked tam z tvojej strany nic nie je, tak na 99% ani nikdy nebude. a reci ze mu nechces ublizit tak preto sa nechas nahovorit a blabla, to je blbost, robis to skor preto aby si mala dakeho chlapa si myslim. pretoze ak by si mu naozaj nechcela ublizit, tak takuto alternativu ani nepripustis, s tym potencialnym vztahom. tiez som mala takeho kamarata, a uz je stastne zasnubeny, nie sme vobec v kontakte a tak to bolo pre neho to najlepsie. a pre mna je tiez najlepsie, ze som volna a mozem niekde stretnut toho praveho. mnohe kamosky z takychto pseudovztahov si aj deti porobili, potom sa vydavaju za nich, a co ak za 5 rokov stretne naozajstnu lasku a uz si skomplikovala zivot s niekym len preto, aby nebola sama, alebo jej ho bolo luto? nerozum

milli11

Pomaranc, rovno by som mu povedala, ze ja s nim vztah nechcem, nech si nerobi zbytocne nadeje, ale nenutila by som ho, aby so mnou bol nadalej kamarat. Skor by som sa mu vyhybala, aby ho moja pritomnost nemucila a zacal si vsimat, ze existuju aj ine zeny.

pomaranc99

@milli11 nemyslim si, ze povedat druhemu co k nemu citis je chybou...aspon si si ujasnila na com si.

ake myslis, ze je to pre muza ked vyzna lasku babe a ona odmietne jeho? muzi pristupuju k odmietnutiu druheho ovela citlivejsie nez zeny...

co by si urobila ty, ak by si mala k niekomu vztah ako k dobremu kamaratovi a on by ti povedal, ze ta miluje a ty by si ho brala len ako kamarata?

milli11

Pomaranc, ano, este predtym, nez spoznal ju, povedala som mu rovno, ze ho milujem, ze chcem nieco viac ako len priatelstvo. Najvacsia chyba, co moze zena povedat, prva vyznat lasku, ale poucila som sa. On povedal, ze on mna berie len ako dobru kamaratku, s ktorou si rozumie, ze som aj pekna, ale neciti sa na vztah. A potom prisla ina a zalubil sa. Uz sa na vztah citil. Povedal, ze ju miluje a neviem, ci to ma suvis, ale ona bola aj o dost bohatsia ako ja, mohla si dovolit sama postavit a platit velky dom.

pomaranc99

@milli11 a rozpravala si sa s nim o tom, preco si vybral ju a nie teba? povedala si mu niekedy este predtym nez prisla ona, co ty k nemu citis?

milli11

Pomaranc, da sa povedat, ze laska sa zmenila na nenavist. Bolo to take, ze som si myslela, ja som mu pomahala, bola som tu pre neho a zrazu pride ina a je hned z nej paf, hoci ju nepozna?

Leela333

Ach bože. Nelez s ním do vzťahu len preto, aby si ho nestratila. Keď nad tým musíš premýšľať, nechaj to tak.

pomaranc99

@milli11 to s tym smadnym a krajcom chleba sa mi paci :) ako si sa citila ked si nasiel frajerku, ake emocie si citila voci nemu?

milli11

Pomaranc ma pravdu.

Sama som bola v takej situacii, ze on ma bral len ako dobru kamaratku, ale ja som chcela viac. Kamaratili sme sa, aj chodili na vselijake akcie, ale nikd nic nebolo. Ja som si myslela, ze sa jeho city zmenia, ale nic sa nezmenilo. Nasiel si frajerku, co som uz nezniesla a uplne ho vyskrtla zo svojho zivota, prestala ho uplne kontaktovat a stretavat sa s nim. A v tvojom pripade by to mohlo byt podobne.

Ako sa hovori. "Ponuknut zamilovanemu priatelstvo je ako dat smadnemu krajec chleba."

pomaranc99

ak ta niekto miluje tak nedokaze byt len tvojim kamaratom...mam kamarata, ktory bol v presne takej istej situacii - velmi miloval babu, ktora jeho brala len ako kamarata. namiesto toho, aby to ukoncila a prerusila s nim kontakt tak si ho ponechala ako kamarata a velmi mu tym ublizila - citil sa klamany a podvedeny - a pravom...nakoniec to skoncilo tak, ze ju strasne nenavidel...nezahravaj sa s citmi druheho cloveka - povedz mu na rovinu, ze ho beries ako kamarata a nic viac k nemu necitis.