Neviem ako sa rozhodnut....

Príspevok v téme: Neviem ako sa rozhodnut....
kukucka25

Ahojte..neviem ako sa mam rozhodnut......jedem muz ma o mna zaujem, chce vztah, ale ja neviem ako sa rozhodnut....mam ho neskutocne rada, ale z mojej strany chyba tomu taka tzv. "šťava"..:)...neviem ci je on ten, s ktorym chcem vztah, s ktorym si viem predtavit buducnost, ale na druhej strane nechcem ho stratit ako kamarata, zalezi mi na nom, je mi s nim skvelo, ale vazne si neviem predtavit ako by to fungovalo vo vztahu....stalo sa Vam to niekedy??ako ste to riesili? mam ist do toho aj ked to nieje z mojej strany na 100%??...viem ako sa hovori, treba skusit, mozno casom to prepukne...no ja sa obavam, ze moznoze aj nie, odohrava som vo mne neskutocny boj co dalje..:(...v mojom pripade vazne plati, ze zeny nevedia co chu..:D...ale vazne neviem ako mam pokracovat a co mam robit

kukucka25

no ja mam 25 a on je o 10 rokov starsi....mame uz svoje roky...ale mas pravdu, ked to nieje na 100% asi to nema zmysel natahovat aj ako kamaratstvo...ja mu urcite nechcem ublizit, to zase nie...no nechcem ho startit ani ako kamarata....no vsak kazdopadne uvidime ako dalej

pomaranc99

nechaj to tak a vobec sa s nim nestretavaj ani s nim nekomunikuj. ak on chce vztah a z tvojej strany to nie je na 100% nema to vyznam. nebola by si v tom vztahu stastna a v konecnom dosledku by si mu velmi ublizila.

najdi si niekoho, koho budes milovat celym srdieckom a nechaj aj jeho aby si nasiel babu, ktora mu opatuje jeho lasku. ak ho budes drzat ako kamarata, mozes sa dostat do velmi neprijemnych situacii...btw. kolko mas rokov a kolko ma on?