tiez mam endometriozu, tak ale ze liecit ju predpisanim HAK, to uz je akoze co??? po vypaleni lozisk je idealne brat pol roka hormony, ale urcite nie HAK. ist do tzv. umeleho klimakteria, alebo ist rovno snazit sa o baby. ja som dlhe roky uzivala HAK, potom som uz nechcela ziadne hormony, tak po stanoveni diagnozy som sa rozhodla ze budeme skusat baby. po 7 mesiacoch sa podarilo. bolestivy a krcovity menzes mi ostat doteraz, to je niekedy aj na dva dni PN. po laparoskopii som zacala uzivat kvapky Gynex, a mozno aj tie my pomohli, vraj uz mal taketo pacientky na desiatky. neviem ci mi pomohli tie kvapky, mozno ano, mozno nie. po 2r od porodu som zacala zase patrat ci endo sa nevratila. tiez mi predpisal visane, ze novinka. jasne, ktory gynekolog nepredpise novinku, je to plus pre neho. vraj su velmi drahe, a ja doplatim len 5eur. po precitani letaku som si povedala tak toto nie, ucrite to nebudem do seba dopovat. skusim to prirodnou bazou, mozno sa podari aj druhe baby. caj gynastan, kvapky gynex, femibion 800. kto ma zaujem, nech si vygoogli. a ja som vzdy vsetko robila, cvicenie, saunu, plavanie ani nic som neobmedzovala, myslim ze ani sa nemusi pokial nie si prave tri dni po operacii a vypaleni lozisk.