Tento moj problem sa zacal už dávnejšie.Zhruba 3-4 roky dozadu som mala diagnostikovanu uzkostnu a panicku poruchu.Samozrejme k tomu patrili aj časté ataky, stavy na odpadávanie, busenie srdca atd. S tym som sa ako-tak už zmierila. Lenže v poslednej dobe mavam uplne divne stavy, som slaba, absolutne mam nechut k hocijakej aktivite, stale sa mi drieme a som unavena. Cez tohtorocne letne prazdniny som takmer nikde nebola, vacsinou som doma preležala a nič nerobila. Je to vazne hrozne a najhorsie je, že cim dalej len lezim tak sa to stupnuje a nmozno je to nasledok tej mojej fyzickej neaktivity, ale obcas je to fakt hrozne. Nemam silu ani len ist do obchodu, nieto este nebodaj na diskoteku alebo vecer do mesta. Bola som s tym u svojej obvodnej, zobrala mi krv a vysledky som vraj mala ukazkove. Vsetko super, zelezo aj ine mineraly. Tak ma poslala domov, no ja zacinam mat strach ze mam ozaj nejaku vaznu chorobu. Myslite, ze by sa to zistilo z tej krvi? Za rady dakujem
Zvlastne stavy - unava, slabost, nechut k aktivite.Co stym?
Ja som sa citila jeden cas presne ako ty opisujes ked uz som bola z toho zufala isla som do lekarne a tam mi poradili sumive tablety Horcik + vitamin B6 FORTE a bola som prekvapena ako mi to pomohlo.
Čože si to napísala na konci desiateho a v jedenástom riadku ??? Nono !!!
-Tiež som bol v takom štádiu, upravil som DENNÝ REŽIM vstávanie, neponocovanie – PC
-a bol za „DOKTORMI“
DOKTOR VZDUCH, DOKTOR SVETLO, DOKTOR VODA, DOKTOR STRAVA, DOKTOR ČISTOTA, DOKTOR PRÍRODA, DOKTOR VESELÝ, DOKTOR ZDRAVÝ ROZUM a stav sa mi upravil.
Skús ako doplnok k radám RNG a iných tiež bylinky
www.bylinky.sk
www.liecive.herba.sk
www.bylinky.sk
www.bylinky.sk
a k tomu tiež atď...
www.bylinky.sk
P.S-
-kdesi som čítal, že veĺká časť všetkého utrpenia a nemocí pochádza z nevedomosti a opravdová nevedomosť je strašným nepriateľom ľudského pokolenia, ktorá nám spôsobuje nesmierne útrapy, biedy a žiale – ona je veľmi prísny lovec.
mam silny dojem ze dost ludi na internete s tymito problemami je zavislych na albertovej. trocha ma to drazdilo a sam som na par temach na nu troska zadupal za co sa ospravedlnujem.
uz len zo zvedavosti som si u nej objednal konzultaciu. nehovorim ze nemam ziadny problem ved kto by ho v dnesnej dobe nemal. ale presne co som aj ocakaval - jednoducho mi povedala to, co aj sam povazujem za jediny spravny postup. skratka pracovat na sebe, nebyt na nikom a nicom zavisly. a jasne ze ani na nej. som si vsimol, ze sa na nu ludia nalepia a myslia si ze s nou uz cely zivot porazia. ale neverte tomu. jej lieky vam mozu jasne ze pomoct, ale ona vas bude tlacit do toho, aby ste sa postavili na vlastne nohy. mne tento pristup vyhovuje ale co som si vsimol na inych temach tak tu pisu ludia v tom zmysle ze bez nej by sa uz ani neuprdli. to je totalna blbost. ziadny psycholog alebo lekar za vas nic neurobi, musite makat na sebe sami. ona to s vami akurat tak zahaji, dalej sa uz treba rozbehnut. uz to ze kladie taky doraz na stravu a zivotospravu jasne ukazuje, ze to neni o nejakom prepojeni na psychologa alebo o psychoterapii co trva cele roky. vzdy sa najde nejaky dobry psycholog alebo liecitel. ale nemoze z neho clovek tahat energiu a rozumy donekonecna.
preto si myslim, ze vlastna iniciativa je na prvom mieste. psycholog moze nastartovat a pomoct na zaciatku. ale kto sa opusti a necha to vsetko len na liecbu zvonka, ten sa nikdy zo svojho stavu nedostane.
suhlasim so vsetkym co tu bolo povedane ohladom stravy, odstavovania, doplnenia enzymov, sledovania cukrov v krni atd, to vsetko treba pri blbej psychike doplnovat a mat vyzivnu stravu. lenze- niekomu kto nema silne vedomie a ta psychika nie je tak silna ze by prebijala vsetko to pomoze, ale niekedy je ta psychika tak blbo, ze treba odstranovat priciny problemu, a tu si kazdy vie odstanit len zmenami a pochopeniami vo svojom vnutri,a to ti tiez ziadny lekar nepovie, mozno ti co robia psychoterapiu, ak sa trafia tej pricine.cize strava je len jednym z faktorov na ktore treba brat, ak sa clovek chce z toho dostat dolhodobo a nechce aby sa mu tie stavy vracali.
to vyzera ako keby boli pre teba lieky droga,ak si na nich silno zavisly
Ja som zistil, ze lieky pomahaju len vtedy, ak sa beru pravidelne a dlhodobo. Sice som sa ich pokusal vysadit, ale neslo to, lebo som na nich silno psychicky zavisly.
môžeš nám priblížiť aspoň trochu čo ti povedala čo iný lekári nie ? :)
ked mozem poradit odporucal by som absolvovat komplexne vysetrenie u doktorky albertovej. mam ho tiez za sebou a bol som prijemne prekvapeny nielen samotnym vysetrenim ale hlavne mnozstvom informacii a roznych rad ktore som od nej dostal. da sa povedat ze ma konecne niekto zorientoval v tom co mam robit. ale hlavne ako si v mnohom pomoct aj sam. takze to bol velmi uzitocne straveny cas, aj ked trval niekolko hodin. mienim sa u nej aj liecit, ale uz pri prvom stretnuti som dostal info co mozem zlepsit ja sam a hlavne hned. to mi doteraz nikdy ziadny lekar nepovedal.
Dakujem Vám všetkým velmi pekne za rady.. :) Dodali ste mi aspon trosku sily a optimizmu ze sa to da nejako zvládnut... Máte pravdu, urcite v tom ma podiel strava pretoze casto kvoli nedostatku casu do seba pohadzem takmer vsetko. Skusim to nejako zmenit :) a prajem aj vám vela zdravicka.. :)
A este mam jednu otazku na RNG : Kde sa dajú rozhnat tie fibrinolyticke enzymy na riedenie krvi ?
vačšinou je za všetkým psychika, ak nie tak treba vo velkom upraviť stravu, vela zásaditej alkalickej stravy teda ak v jedálničku chýba, a obmedziť doterajší spôsob vyvárania, a to zaručí že sa budeš cítiť vitalne, zdravo a nebudeš pociťovať únavu tak ako ju opisuješ, žiadny psychiater a ani žiadny iný doktori, máš za potreby aby ti predpisovali chémiu ? myslím že nie.. začni sa zaujímať o zásaditú stravu a akému druhu vyvárania a druhom jedál sa vyhýbať, a samozrejme prečítať si ako funguje glykemický index potravín a čo to je, teda tzv. si musíš sledovať a udržiavať dobrú hladinu sacharidov v krvi(cukru) možno to je tvoj problém kvôli zlému výberu a kombinácii potravín, tak isto ovocie pre dostatok vitamínov, naštuduj si trochu o tomto aspoň základy a myslím si že nájdeš príčinu.. a samozrejme ako je nižšie spomenuté 'odštavovanie' alebo inak povedané 'liek na všetko od rakoviny až po alzhaimera, lenže ktorý lekár vás v dnešnej dobe pošle odšťavovať surovú stravu namiesto s predpisom do lekárne ? len pekne čítaj treba toho vela vedieť..
Glykemický index - -odkaz odstránený-
a nezabúdaj že je rozdiel medzi cukrom a sacharidom :) prajem vela zdravia