Tento moj problem sa zacal už dávnejšie.Zhruba 3-4 roky dozadu som mala diagnostikovanu uzkostnu a panicku poruchu.Samozrejme k tomu patrili aj časté ataky, stavy na odpadávanie, busenie srdca atd. S tym som sa ako-tak už zmierila. Lenže v poslednej dobe mavam uplne divne stavy, som slaba, absolutne mam nechut k hocijakej aktivite, stale sa mi drieme a som unavena. Cez tohtorocne letne prazdniny som takmer nikde nebola, vacsinou som doma preležala a nič nerobila. Je to vazne hrozne a najhorsie je, že cim dalej len lezim tak sa to stupnuje a nmozno je to nasledok tej mojej fyzickej neaktivity, ale obcas je to fakt hrozne. Nemam silu ani len ist do obchodu, nieto este nebodaj na diskoteku alebo vecer do mesta. Bola som s tym u svojej obvodnej, zobrala mi krv a vysledky som vraj mala ukazkove. Vsetko super, zelezo aj ine mineraly. Tak ma poslala domov, no ja zacinam mat strach ze mam ozaj nejaku vaznu chorobu. Myslite, ze by sa to zistilo z tej krvi? Za rady dakujem
Zvlastne stavy - unava, slabost, nechut k aktivite.Co stym?
ja to mam uz 9 rokov, zatial zijem, ale vsetko ma hned unavi a depta ma ako mam raz pracovat, ked nevladzem, po fyzickom kolapse soms koncila na pn po vsetkych moznych vysetreniach a tiez mi diagnostikovali panicku poruchu a stredne tazku dperesiu, radu pre teba nemam, je to velmi tazke takto zit, ale drzim ti palce, mozno nieco objavis, co ti pomoze
Môže sa jednať o chronický únavový syndróm. Treba, aby si navštívila psychiatra.
Mas s tym skusenosti nejaké?
Smer psychiater.