dobry den prajem. mam rodicov ktory sa o mna strasne boja az to prehanaju. nepustaju ma nikde vecer a ani ked idem niekde na niekolko dni aj ked to nieje daleko od domova. mam 18 a urcite chapete ze dievca v mojom veku sa chce zabavat nieco zazit byt s kamaratmi aby malo naco vzpominat a nie sediet stale doma medzi styroma stenami. ubija ma to. nedavno som prisla domov o 19:00, von uz bola tma a otec namna aj s mamou vybehli ze kde som bola a ked som im povedala ze som bola s kamaratkou len tak sa prejst po meste tak mi povedal ze nemozem len tak chodit ze tak sa to zacina ze prv idem s kamoskou a potom to skonci zle. neviem sice co presne myslel ale serie ma to (pardon za vyraz). je sice pravda ze som nepovedala ze pridem neskor ale aj tak. a neviem preco mi nezavolal kde som ked sa tak boji. som slusne dievca. nepijem nefajcim a nedrogujem a nikdy som to ani nerobila a rodicia to vedia a nikdy som ani nic take neurobila zeby mali dovod mi neverit alebo bat sa. som s nervami v koncoch a ziadam vas o radu ako im to vysvetlit aby ma chapali. skusala som to uz asi tisic krat a roznymi sposobmi a vzdy sa to skoncilo hadkou. zacinam ich zato nenavidiet. uz nevladzem dalej. pomozte prosim.
Rodicia sa boja
No čo už, rodičov si nevyberáme!
Teraz ma niečo napadlo - ak nechcú aby si ty chodila preč tak prinúť zábavu aby prišla za Tebou - priveď si brutálne veľa kamarátov a urobte žúrku, uvidíš ako rýchlo budú rodičia bezradní a budú chcieť aby si tie žúrky robila niekde inde :)
to len na uvoľnenie nálady .)
Našetri si a kúp im byt a ty ostaň v tom pôvodnom - budeš stále doma :D