žienky ako dlho ste po cisarskom reze boli v nemocnici a ako dlho ste sa zotavovali??? je to horšie ako klasicky porod??
Cisarsky rez
Ja som porodila svoje druhe babo cisarskym rezom, rovnako ako moje prve. Pri tomto porode sme sa ale s panom primarom v ruzinovskej nemocnici dohodli ze pre lahsie a menej bolestive hojenie rany skusime xantis mini pumpičku a v skutočnosti to hojenie bolo neporovnatelne lepšie než pri prvom bez nej. Vklude som sa sama sprchovala aj prechadzala na wc a malu som mala druhu noc pri sebe
baby neulavila nahodou niektorej po cisarskom ta nemkami ospevovana pumpicka po sekcii ? mega by ma to zaujimalooo
nerobime naozaj má ten paplon lekársky posudok dokonca dva sa mi zda:) dá sa prečítať na ich stranke
paplon ma posudok od lekara??? Vy si robite srandu ze áno :D :D
A ja som si cítala aj ten posudok od lekárov tak ze to nie je len marketingový tah ale podla mna by sa to malo vyuzivat aj ako zdravotna pomocka :)
Rada som ti pomohla paplon s dierou s este malokto pozna ale je to super vychytavka :) moj drahy mi ho teraz ukradol lebo mu operovali koleno a musi tam mat ladove obklady tak mu teraz super bodol
Stihla som ho objednat ltt :) ale ten paplon s dierou mi velmi pomohol mala som ho aj v porodnici a lepsie sa mi spalo ked ze som bola po cisarskom dost ubolena a trvalo mi dlhsie kým som sa zotavila ale uz je dobre ale spavam s nim doteraz som si nan tak zvykla ze obycajny paplon uz nechcem :)
ak si si to dobre pozrela a poprezerala tak si obliecky urcite nasla ;) ak nie tak su tam treba pohladat su aj farebne aj jedno farebne aj biele vselijake :)
dakujem pozriem to ale k tomu asi treba usit obliecku alebo presit ci?