Som lesba alebo sú to len hormóny?

Príspevok v téme: Som lesba alebo sú to len hormóny?
Zmetená

Ahojte, už dlhu dobu ma trápi moja orientácia. Už od malička som trošku experimentovala. So spolužiačkou sme si davali pusy potajomky na záchodoch. Neskor toto obdobie utichlo a skusala som bozkavat len chalanov. Asi v 12 sa to objavilo znovu a obcas som mala "cudne myslienky" ale nevnimala som to nejako tragicky. Pacili sa mi aj chalani aj som bola "zalubena". No ako som prisla na strednu skolu zapacila sa mi jedna spoluziacka. Zo zaciatku som chcela byt len jej kamaratka a ked sa mi to podarilo zacala som citit nieco viac. Viete ako to dnes chodi ze kamosky sa aj objimu aj si daju pusu, no ja som to vnimala ako nieco viac nielen nejaky prejav kamaratstva. Snivala som o tom ake by to bolo keby vedela co k nej citim, ake by to bolo sa s nou bozkavat. Neskor zase "problem" ohladom dievcat trosku utichol, mala som aj frajera, síce len dva mesiace ale poznali sme sa uz 2 roky pred tym a dlho sme sa tvarili ze sme len "kamarati". Myslela som si ze uz som sa zbavila tych myslienok, kedze som mala chalana a aj ma vzrusoval, všetko slo skoro hladko. No neskor som zistila ze ma už neuspokojuje ze mi nestaci, po 2 kratkych mesiacoch. A znovu moje myslienky ohladom spoluziacky zvisili na intezite. S chalanom som sa rozisla. Jej som doteraz nic nepovedala, lebo viem ze ona ku mne nic take neciti. Casto krat sa mi zdali moje myslienky a tuzby chore ale nevedela som sa im niekedy ubranit. Aj na internete som vyhladavala vsetko o lesbach alebo o bi, pozerala som videa z filmov alebo serialov o lesbach a pacilo sa mi to. Uz som sa aj bozkavala s jednym dievcatom a bolo to dost vzrusujuce. Neviem co mam robit ale hlavne co si o tom všetkom mysliet. Poradte mi prosim ak ste aspon trosku v podobnej situacii. Vopred dakujem.

vinea

Nemusíš svoje citové rozpoloženie, potreby, sexuálnu orientáciu atd atd riešiť verejne :) Je to Tvoja súkromná záležitosť....a keď nájdeš človeka, s ktorým Ti bude dobre, budete sa navzájom priťahovať, bude to obojstranné, tak si to proste užívajte a iné nerieš..
Sú rôzne časopisy, internetové stránky, združenia atd....kde sa stretávajú ľudia, či už homosexuálne orientovaní, či BI (vymieňajú si postrehy, názory, či spolu organizujú rôzne výlety akcie atd).
A to nepríde hneď..
Sebapoznávanie atd trvá niekedy aj celý život
Ale keď natrafíš na človeka ako som už horevyššie písala, tak si to proste v šťastí užívaj a hlavne so zdravím a rozumom :)

(PS: a možno až práve konkrétny sexuálny akt Ťa utvrdí v tom, či si lesbička, bi alebo hetero...atd atd)

xxxy

ja síce lesbička nie som, ale mám kamošku, ktorá je a ďalšiu, ktorá je bi.
Nikdy som s tou lesbičkou nemala problém, skôr bol problém s bi-kamoškou.
Vedeli sme to už na strednej, že tá kamoška je lesbička. Ale boli sme skutočné kamošky. Nikomu sme to neroztrubovali a brali sme to normálne. Aj teraz sa kamošíme a to už máme 25 rokov.
S bi-kamoškou bol problém vtedy, keď nás obťažovala, lebo bola pripitá.

Užívaj života ;) ale nerob blbosti ;)

Maoam

mozes byt bi, alebo lesbicka

to je jedno, ale je to vysoko intimna a osobna vec, nechaj si to (zatial urcite) pre seba s tym, ze sa poriadne sama spoznaj

davat si to do statusu na FB a pod. by som nerobila

ergo-max

kazdopadne to vyzera na lesbicke sklony. aj ked je spolocnost teraz ciastocne tolerantna, je to skor na povrchu a mnohi ludia to neakceptuju tak lahko ako sa na prvy pohlad zda. preto by som velmi neponahlal s tou otvorenostou. nie je to nic tragicke, ale nie je to ani jednoducha situacia. pomohlo by najst si ludi s podobnym zameranim a nejako sa v tom zorientovat. neriskuj, ze svojej kamaratke to prezradis a naozaj ju stratis. radsej vyckaj a hladaj v nejakych komunitach spriaznenu dusu. tym sa ti aj trocha vyjasni v hlave a zistis, ako to naozaj je.
to ze si chodila 2 mesiace s chalanom a bozkavali ste sa, to nic neznamena. vacsinou totiz rozmyslas o erotickych vztahoch s rovnakym pohlavim, nesnivas o chalanoch, ale o zenach. to je dost dolezite.