Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania - účinná liečba?

danica6455

tiez mam tetaniu uz tri roky, priznaky trasenie a rozmazavanie oci asi najviac, pomaha mi od Sunday Natural horcikovy komplex sa to vola, je tam 6 druhov horcika, uzivam to vkuse

lenka928

ja som lieky nemala predpisane ziadne, iba mi lekar doporucil uzivat magnezium, mala som uplne obycajne co mi on predpisal, to absolutne nic, poskusala som viac , asi najviac som videla ze sa citim lepsie po tabletkach od Sunday Natural vola sa to horcikovy komplex je tam az 6 foriem horcika, 120 kapsuliek,

Senysk

Dobrý deň
Mne diagnostikovala neurologička tetaniu v septembri 2016 od tejto doby užívam citalex a v prípade paniky tak si dám lexsaurín.Prvých desať dní som brala po jednej tabletke a potom dve tabletky.Asi po dvoch mesiacoch sa u mňa začali panické ataky.Veľmi som sa zľakla tak som si ubrala jednu tabletku.Ale stále sa necítim dobre.Občas mávam záchvaty hlavne v robote pri práci ale trvá to len niekoľko sekúnd Asi pred troma dňami mi začal trpnuť jazyk.Čo mám robiť?Ďakujem za odpoveď

USA

Pred piatimi rokmi som sa liečila u Albertovej, som v poriadku našťastie ale mám veľkú prozbu. Nedávno tetaniu diagnostikovali aj mojej 23ročnej sestre, tá ale žije v USA. Keďže sem na stránku chodia aj Slováci žijúci v zahraničí rada by som vedela či je tu aj niekto taký kto sa na diaľku liečil u Albertovej. A ak áno ako si zaobstaral tie lieky od nej. A prosím aj RNG. či nevie poradiť kde v USA by sa mohla sestra na koho obrátiť. Dostala veľa liekov a je jej z nich zle. A ani jej vôbec nepomáhajú.

RNG

zaludocne a crevna flora jer zxatial pre lekarov, cest vynimkam, uplnen neznama oblast. Roznymi sondami a testami hladaju len rozne deformity, rany a podobne, ale mikroflora, tj mikroby, ktore sa tam nachadzaju este nevedia poriadne identifikovat a rozdelit na uzitocne, neskodne a velmi skodlive.To iste je s urovnou kyselin a roznych enzymov, to je pre nich este "velka biela neznama oblast".
Takze nepomoze nic, nez si doplnat kyseliny, enzymy, brat zmesi mikrovlaknin cely zivot a pravidelne si nasadzat kvalitne probioticke zmesi, aby sa mohli rozmnozit vyse 1000 krat a vytlacit vsetky ostatne neuzitocne a skodlive mikroby z traviaceho traktu

jedulka

RNG, velmi ti děkuji za další rady a i tomu, že se nám všem věnuješ.Ale já žlučník už několik let nemám, byli tam kameny tak šel ven.Byla jsem i na celkovém sonu břicha, kde brali i žlučové cesty, slezinu, játra a co já vím ještě a nic.Víš nic nedokážou najít.Oni se snaží, to byl byla pokrytec kdybych řekla, že né, to tas ne, ale už to trvá velmi dlouho ani nespočítám kolikrát jsem byla jen letos na různých krevních testech i pořádnou prohlídku na endokrinologii,tam musíš už když tam jdeš mít hotoví speciální testy, ale oni mi tam vzali další krev, a hledají.Opravdu se snaží a mám veškerou péči, ale už jsem unavená, ubolavená,trvá to moc dlouho a bolest je tady pořád.

RNG

Omluvam sa za preklepy, robil som ich aj predtym, ale po pobyte v nemocnici som viac "stuhnuty" ako predtym, zrejme nasledok zamorenia roznymi liekmi, co lekari museli pouzivat po operacii, ved v skolach ich ucia jedine pouzivanie schvalenych farmaceutik, tj patentovanych umelych zamorujucich chemikalii, kde podla pravidiel schvalovania statisticky dobre ucinky prevazuju nad skodlivymi

RNG

Jedulka , pozor, bolesti od chrbta az ppo zlznik mozu mat pricinu v zlcniku. Ja som prave pred mesiacom absolvoval komplikovanu operaciu zlcnika, kde som si myslel, ze bolesri, ktore sa pohybovali od boku, cez chrbat az pod tebra su dosledok nejakej potravinovej nakazy. A na CT scane mi potvrdili odumierajuci zlcnik plny kamenov.Nikdy predtym som ale nemal bolesti, takze ma ani nenapadlo, ze by to mohol byt zlcnik
Ale bolesti mozu byt aj zo zapalov v traviacom trakte, ktore su casto sposobene nedostatkom kyselin a enzymov, ked sa v traviacom trakte premnozia rozne skodlive mikroby. A to obvykle, cest vynimkam, bezni lekari nepoznaju nijak
Bolesti ozu byt aj z cinniosti nasich v tele vzdy pritomnych virusov, ktore zvyknu napadat vystelky organov, tj nbielen kozu, a co je este horsie aj nervove izolacie a tak vyvolavat bolestive zapaly nervov.
Preto dnes v case tichych viralnych epidemii a coraz viac virusov nosenych v tele ludi permanentne cely zivot odporucam kazdemu bez vynimky brat doplnky na zvysenie viralnej imunity. Na poskodene nervove obaly/myelin treba brat specificky omega 3 kyselinu DHA. Najdes ju v rybacich olejnoch, kril, oleji ale najviac je jej v calamarine
Davka na ucinne hojenie poskodenych nervovych obalov je 1 az 1.5 gramu denne minimalne.
Inac aj rozne protizapalove pomahaju, ako boswelin, curcuminoidy s bioperinom a serrapeptaza, ale tie adresuju hlavne samotne zapaly, nie nevyhnutne priciny za nimi.

jedulka

RNG mi poradil, když jsem si mu stěžovala co mi je a zmínil i tetániu.
Všichni ale píšou, že jim trpnou líce a ruce.No mě záda a od minulého pátku a příšerná bolest z poloviny zad až ke žlučníku.Byla jsem samozřejmě u doktora,byla jsem na krevních testech a nic.Tak mi dávají injekce od bolesti, dvě smíchané.To druhé pomůže okamžitě,zmizí napětí ale bolet to bolí zas.Když už několik dní nespíte od bolesti je Vám všechno jedno a tak jsem si bezhlavě vzala Xanax.A bolest přešla!říkala jsem to i doktorovi,viděl jak mi je i lidi volali sestřičku a to už je co říct, ale koukal na mě jako na utrženou z řetězu a zase dal injekci.Kašlu na to, už tam nejdu.Mám vitamínů dost ještě dokoupím co psal tady RNG a budu tiše doufat že mě to přejde.