Som iba cislo

Príspevok v téme: Som iba cislo
Lubka32

Dobry den, prosim Vas o radu v mozno banalnom probleme, ale trapi ma to. S priatelom sa pozname uz tri roky, ale intenzivne sa stretavame od marca tohto roka. Boli sme spolu na dovolenke, travime spolu cas podla moznosti, nakolko nebyvame spolu. Pri jednej navsteve u neho doma odisiel a ja som si nevedala najst mobil. Napadlo mi, ze ved sa prezvonim z jeho telefonu. Zostala som dost zaskocena, ked som ako posledne volane nenasla svoje meno, len cislo. Ostane volane uz vsak mena mali.Mala som sto chuti pozriet si napr. sms, ale hrdost mi to nedovolila. Po navrate som sa maximalne pokojne spytala, preco nemam meno, odpoved bola, ze ved mam take lahucke cislo, ze on ho rad vytukava! Pred tyzdnom som opät robila paniku, ze som si zabudla mobil tak ma isiel prezvonit a vsimla som si, ze opät vytaca moje cislo po cisliciach. Neviem co si mam o tom mysliet. Mame obaja dost rokov, necakam,ze budem mat meno ako lasenka a podobne, aj ked by ma to mozno potesilo :) Dnes sa mame stretnut a ja neviem, ci sa k tomu mam vratit a spytat sa alebo to jednoducho nechat tak.

Maoam

tak ja som asi nespravna osoba na toto, lebo som nikdy nesmirovala partnerovi ani v mobile, ani v penazenke, ani vo vetrovke, nohaviciach ci na PC

v mojom minulom vztahu som sa o nevere dozvedela intuiciou + pozorovanim istych suvislosti, ktore mi postupne do seba zapadali, ale toto vobec nemusi byt tvoj pripad

ked sa ho na to opytas, ako spravny chlap bude najskor zatlkat :-) alebo to obrati na tvoju akoze hysteriu a pod :DD, to je typicka odpoved, neviem, co ti poradit, vziat mobil a prelustrovat ho nie je m oj styl, ale to by ti asi poradili ostatni :DD

Maoam

mozno je to uplna blbost, ale nikto z tohto fora nevidi do tvojho vztahu a nemoze to spravne posudit, iba tipovat

skus sa ho na to opytat, ako ma ulozenych dalsich ludi? rodina, znami, priatelia...

Lubka32

Maoam,
aj mna to napadlo. Len neviem ako a kedy by to stihlal. Samozrejme, ze ta moznost tu je. Len v tom dome som pomerne casto a nikdy som nezbadala jediny zensky element, papuce po byvalej vyhodil tak, aby som to videla. Vikendy travime spolu, volava pred spanim, brava ma medzi svojich znamych, tak dufam, ze tato moznost to nie je. Aj ked...Radsej uz nepouzivam vetu ze nic ma neprekvapi, lebo potom pride take prekvapko ze az :)
Najradsej by som sa ho to dnes spytala, kludne samozrejme a uvidim co mi povie. Aj ked je mi to neprijemne a niekto ma zase nazor, ze riesim kraviny...

Maoam

pises, ze ste spolu oficialne 7 mesiacov a nebyvate spolu

mozno o nom nevies vsetko, mozno je to cele blbost, ale skus to este chvilku pozorovat, nenapadne

Maoam

Viem, ze sa na mna spusti sprska kritiky, ale nech.
Vcera som pisala, ze si cislo expartnera pamätam dodnes, aj po rokoch, ale o to nejde.

Skusenost mojej kolegyne bola ta, ze ju jej partner nemal ulozenu v mobile ale tiez zakazdym vytukaval cislo.
Casom sa dozvedela, ze mal stalu priatelku a ona bola iba milenkou. Takze to robil profylakcne, aby sa ta oficialna partnerka, kebyze mu nahodou zvoni mobil (a na display-i sa ukaze akoze nezname cislo bez mena) a on by bol prave na WC alebo v zahrade.

Ale toto je len jeden konkretny priklad, kde to bol tento dovod.
Vobec sa to nemusi vztahovat na tento pripad, tu popisany.

Lubka32

Hmmm, takze sa utesujem zbytocne...Ja sa na to snazim nemysliet, len nepochopim dovod, preco len to cislo, ked mam aj meno. Dnes budeme spolu, mam sa spytat? Poviem si, ze na to nebudem mysliet, ale neskutocne ma to mrzi a ci chcem alebo nie, dovod na to asi niaky ma.....

Mimulus

Lubka32 - tá téma je oprávnená, a čo ak je to len náhoda? Je to hlúposť a všetci to tu podľa mňa vedia. Treba prísť len nato prečo Ťa uloženú nemá.