Som iba cislo

Príspevok v téme: Som iba cislo
Lubka32

Dobry den, prosim Vas o radu v mozno banalnom probleme, ale trapi ma to. S priatelom sa pozname uz tri roky, ale intenzivne sa stretavame od marca tohto roka. Boli sme spolu na dovolenke, travime spolu cas podla moznosti, nakolko nebyvame spolu. Pri jednej navsteve u neho doma odisiel a ja som si nevedala najst mobil. Napadlo mi, ze ved sa prezvonim z jeho telefonu. Zostala som dost zaskocena, ked som ako posledne volane nenasla svoje meno, len cislo. Ostane volane uz vsak mena mali.Mala som sto chuti pozriet si napr. sms, ale hrdost mi to nedovolila. Po navrate som sa maximalne pokojne spytala, preco nemam meno, odpoved bola, ze ved mam take lahucke cislo, ze on ho rad vytukava! Pred tyzdnom som opät robila paniku, ze som si zabudla mobil tak ma isiel prezvonit a vsimla som si, ze opät vytaca moje cislo po cisliciach. Neviem co si mam o tom mysliet. Mame obaja dost rokov, necakam,ze budem mat meno ako lasenka a podobne, aj ked by ma to mozno potesilo :) Dnes sa mame stretnut a ja neviem, ci sa k tomu mam vratit a spytat sa alebo to jednoducho nechat tak.

2bodka

na druhu stranu, este som nestretla takeho chlapa, ktory by si radsej cislo pamatal, ked si ho moze jednoducho napisat :)

2bodka

Moam ale, zase, ona ma cislo na neho (kedze sa prezvonila) a ma teda cislo iba na jeden mobil :) Ak je to firemny a ma este aj druhy telefon, tak potom nie je co riesit, kedze ona ma cislo iba na JEDEN. Pisala, ze obcas sa jej ukaze nezname cislo :) to by vyzeralo, ze utajeny je na sukromnom :)
a to uz zavana niecim, co sa mi nepaci ... ale kto vie, mozno sme len ovplyvnene minulostou a kedze mame skusenosti a navyse 6. zmysel, mozno zbytocne prehaname.

Ja by som teda najrpv zistila, ci ma telefony dva a to jednoduchou otazkou, preco "sa mi jeho cislo obcas nezobrazi" :)

Maoam

dobry napad, baby, 2bodka aj Leela, ale este s tym pracovnym a sukromnym mobilom, to by tiez mohla zistit, lebo toto je tiez moznost

2bodka

Leela333

to je dobry napad, to je vlastne uplne jednoduche riesenie a neda sa tym nic pokazit :)

a samozrejme to potom obcas skontrolovat, ci to tak ostalo ulozene u neho :)

Leela333

Súhlasím s tým, aby si sa ho nič nepýtala. A čo napísala Maoam ten prípad... tiež ma to napadlo, ale nechcela som ťa zbytočne stresovať s nejakými konšpiračnými teóriami. Vôbec tu nemusí byť žiadna iná, ale pre istotu by som ho poprosila či by si ma neuložil (lebo písať mu do telefónu by som si ani ja nedovolila). Povedz, že sa ťa to trochu dotklo a že keď rád vyťukáva tvoje číslo, môže ho vyťukávať aj naďalej, ale aspoň ťa bude mať uloženú pod menom.

Ak sa z tohto bude chcieť vykrútiť, tak to už bude riadne čudné.

2bodka

Lubka, sak ale mala by si vediet, ci tvoj priatel ma dva telefony alebo len jeden :D pokial ma pracovny a odtial ti vola a vytukava tvoje cislo, tak potom nie je co riesit :)
moze to byt tak, ze vola z pracovneho, aby zbytocne neplatil, ked nemusi a ma moznost volat z pracovneho tel...
ja si myslim, ze najprv zistit toto, od toho sa potom bude odvijat dalsie konanie

xxy

ja som myslela, ze tvoje telefonne cislo bolo pod nejakym cislom, napr. 27 :D takze toto je este ten lepsi pripad, ked ho vie vytukat

Mimulus

No konečne sa tu konštruktívne konverzuje. Nepýtaj sa ho nič, pretože zatĺkať a klamať vie v dnešnej dobe každý človek a otočilo by sa to proti Tebe. Aj ja som veľa vecí ,,náhodou,, našiel Svojej Manželke a nikdy som sa jej na ne nepýtal. Ale boli zaujímavé. 2bodka má dobrý nápad s tým napísaním mena ale je to hlúposť z tej stránky, že je to zásah do jeho súkromia - že mu prehrabávaš mobil, prestane Ti dôverovať. Ale niečo podobné by si skúsiť mala.

Lubka32

Myslim, ze ma. Ale volava iba z jedneho, vlastne obcas sa mi ukaze sukromne cislo, to je mozno ten druhy, neviem. Napisem neskor, musim ist pracovat:)

Maoam

este ma napadlo, nema nahodou dva mobily? jeden sukromny, druhy pracovny?

ale skus na pisat o vas viac, ako casto sa vidate, aky je to vobec clovek, na com je zalozeny vas vztah, co robite, ci ti este nieco ine napadlo, co nepocitujes v poriadku a pod.