Dobry den, prosim Vas o radu v mozno banalnom probleme, ale trapi ma to. S priatelom sa pozname uz tri roky, ale intenzivne sa stretavame od marca tohto roka. Boli sme spolu na dovolenke, travime spolu cas podla moznosti, nakolko nebyvame spolu. Pri jednej navsteve u neho doma odisiel a ja som si nevedala najst mobil. Napadlo mi, ze ved sa prezvonim z jeho telefonu. Zostala som dost zaskocena, ked som ako posledne volane nenasla svoje meno, len cislo. Ostane volane uz vsak mena mali.Mala som sto chuti pozriet si napr. sms, ale hrdost mi to nedovolila. Po navrate som sa maximalne pokojne spytala, preco nemam meno, odpoved bola, ze ved mam take lahucke cislo, ze on ho rad vytukava! Pred tyzdnom som opät robila paniku, ze som si zabudla mobil tak ma isiel prezvonit a vsimla som si, ze opät vytaca moje cislo po cisliciach. Neviem co si mam o tom mysliet. Mame obaja dost rokov, necakam,ze budem mat meno ako lasenka a podobne, aj ked by ma to mozno potesilo :) Dnes sa mame stretnut a ja neviem, ci sa k tomu mam vratit a spytat sa alebo to jednoducho nechat tak.
Som iba cislo
Ja cielene zabudam :-D
ja si cislo mojho expartnera pamätam dodnes a to je pekne vela rokov tomu :-) a nezabudla som ho :-)
fero, co by ta akoze nasralo? Ze si pamata jej cislo tak ze ho nemusi mat uvedene pod nejakym priblblou nicnehovoriacou zdrobnelinou, za ktoru sa moze skryvat hocijaka baba v zivote? Pod nickom "lasenka" mohla byt ulozena kazda priatelka, ktoru v zivote mal, stacilo po rozchode zmenit cislo... ale to, ze si pamata tvoje cislo, to nema kazda a aspon vies, ze si ta nemyli s nejakou byvalou:-D
to nije kovbojka z nicoho toooo aj mna by nasralo
Lubka, ty musis mat velmi nudny zivot, ked dokazes vyrabat kovbojku z nicoho :-D
Ale tak kazdy si zivot spestruje, ako dokaze...
ja by som to s ním neriešila, ale viac by som si ho všímala. Možno si len milenka a ani o tom nevieš, čo myslíš, prečo by nemal tvoje číslo s menom v telefóne ???? aby sa ho naučil naspamäť? blbosť. Muži to tatko robia, a možno aj maže z telefónu posledné volané čísla. Dôveruje ale preveruj !!! Jednoznačne mu nerob scény, ale pekne potichu si ho všímaj
Lubka, toto je naozaj prkotina, vie tvoje cislo naspamat, to dnes uz malokto vie co len jedno cislo. Ak ta to naozaj tak trapi, tak ho popros, nech si ta tam ulozi.
A bud rada, ze ta vytukava, lebo takto to cislo bude vediet, ja osobne cisla svojho priatela neviem naspamat a keby som stratila mobil, som bezradna :D
To je nic!
Moj brat ma svoju ZENU ulozenu v mobile celym menom a priezvisko za slobodna!!! :)))) Cakaju uz druhe babo a ona v jeho telefone stale figuruje jej meno a priezvisko za slobodna :D Takze KLUD.
To co riesia baby, chlapi neriesia a naopak ;)