Ťažká depresia

modin

Antidepresíva bez predpisu - calmtonus.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.

Cesta

To čo som písal v minulom príspevku je z časti pravda, z časti nie. Joyce Meyer bola v detstve sexuálne zneužívaná otcom. Cítila sa tak bezcenná a nemilovaná. Čítaním Biblie nadobudla poznanie je Boh nás miluje, a že nie je nič, čo by mu v tom zabránilo. Tak sa upla do opačného extrému, že je milovaná bezpodmienečne, stačí uveriť len tomu, že Ježiš nás zbavil hriechov, a my sa už nemusíme o nič snažiť, lebo sme tým spasení. Nezbavil, pokiaľ nebudeme konať Božiu vôľu ako Ježiš Kristus, ktorý nám ukázal cestu späť k Bohu. Nestačí byť Bohom milovaný, treba mu jeho priazeň aj vrátiť, podľa prvého a najdôležitejšieho prikázania: Miluj Boha, celým svojím srdcom, celou dušou, celou mysľou a celou silou. Toto je druhá časť pravdy, o ktorej Joyce mlčí. Boh je spravodlivý, a preto si spasenie treba zaslúžiť.

Cesta

Depresia je dielom Satana, ktorého sme vpustili do seba. Hovorím z vlastnej skúsenosti, nemám to naučené z cirkví. Ja som bol v depresii desaťročia bez prestávky, takže nemusí to trvať dva roky, ako píše predošlý pisateľ. Nepomohol psychiater, nepomohol psychológ, nepomohli liečitelia, ani rôzne duchovné smery, vrátane cirkví. Pomohla Biblia, viera v Boha, nasledovné videá, zbs.dobrodruh.net + www.youtube.com, a prijatie Boha za môjho vodcu, pretože bez Neho som nemal, a nemám šancu, zvládať boj proti Satanovi na tomto svete, a ešte k tomu byť aj šťastný. Odkedy sa to stalo, som šťastný, požehnaný Božou priazňou. Boh stojí pri každom z nás a čaká, kedy ho pozveme do svojho vnútra, aby sme pod Jeho ochranou mohli žiť šťastný a spokojný život aj tam, kde sa Diabol snaží o pravý opak. Nebojujte s Diablom v sebe sami, nemáte šancu vyhrať, bojujte s Bohom, vtedy vyhráte:)

Mimulus

No konečne :) Dúfam, že je Ti už lepšie ale ten dážď ma veľmi neteší lebo pracujem vonku :) Ale ináč krásne napísané :D

Meretseger

Lidi, život je krásny, nedepkujte :D Vonku je taká romantická hmla, prudký vietor a príjemný dážď šľahajúci do tváre, prečo vás to neudržiava nad hladinou? Čím viac sú ostatní zachmúrenejší, tým je väčší dôvod, prečo byť nadšený/á!
Život je príliš krásny na to, aby sme ho prespali, pamätajte na to!