Zvláštne vzťahy .. a aj doba

Príspevok v téme: Zvláštne vzťahy .. a aj doba
Anonymná128

Ahojte , ani neviem ,čo sem vlastne chcem napísať .
Pred zhruba hodinou som sa dozvedela ,že ma moj už expriateľ , počas celého vzťahu ( našťastie trval len dva mesiace ) , podvádzal . Cítim sa tak zvláštne , nestihla som sa priveľmi zaľúbiť, pretože ma často niečím zranil a dva mesiace nie sú dlhá doba , čiže tu neplačem , skor ma zabolelo to ,že mám pocit ,že ma klamal každým slovom ,dotykom bozkom ...
Mám 17 , on 24 , a sex nebol , pretože som to ešte nechcela . Povedal ,že na to počká ( zjavne však mu dala ona ,tak čakal ) .
Ale prečo to tak je ? Ako može byť s niekým , komu hovorí ako je zaĹúbený a šťastný , že je to dievča jediné a zároveň niekde preťahuje inú ... Nechápem ako niekto može byť tak bezcharakterný a krutý ....

Mám pocit ,že celá táto doba je nejaká divná . Vzťahy , sú stále brané na ľahšiu váhu , vidím samé rozchody , ubližovania atď . Nemyslím však len na lásku ....
Mám pocit ,že som prišla z inej doby . Mám 17 a už dvaja chalani ma odkopli kvoli tomu ž,e som chcela počkať so sexom ... Nezapadám , pretože nemám chuť ísť na ožran párty, nefajčím , nepijem atď .. Mám svoje sny a priority , som sama sebou len mi to často napadne , že je všetko nejaké na nič .

vinea

Anonymná128...ahojček :-)

No vieš, táto doba je zvláštna, aj keď každá doba v podstate taká bola :) Len teraz hlavne vďaka internetu, no aj rôznym programom v tv cez satelit káblovku atd, prístupnosti rôznych časopisov kníh atd....je všetko len akosi viac na očiach a preto má aj človek akoby dojem, že práve teraz je to najhoršie atd :)
Ja som v Tvojom veku bola rovnaká :) A tiež som mala pocit, že som iná, lebo som patrila k menšine a vôkol mňa bola väčšina, ktorá frčala na inom (alkohol sex otvárali sme sa vtedy stále viac západu a preberaniu ich štýlu spôsobu života atd, vtedy skôr tie ľahšie drogy frčali atd)..
Ak máš svoje sny, priority, túžby, predstavy o živote napredovaní atd...tak v tom nepoľav a choď si za svojím šťastím a snom :-)
Vieš, je ťažko povedať....čo človeka urobí učiní ozaj šťastným. Pre niekoho je to vzdelanie, pre iného joob dobré miesto post, pre iného vysoký zárobok, mať sa dobre, mať dosť peňazí, či pre iného láska, cestovanie, užívanie si, alebo to obyčajné ľudské šťastie vo dvojici, mať rodinu deti..
Ostaň taká aká si, aj keď to možno nemáš ľahké. A ži tak, aby si bola šťastná a spokojná, naplnená ;-) A ten pravý na Teba isto niekde čaká....obzvlášť v Tvojom veku a aký ešte len pred sebou máš :)
Veľa šťastia :)

arman

Ta doba je cudna, pretoze ludi vytlacaju opice.

Anonymna, ty sa musis naucit hladat ludi, a s opicami si nic nezacinat.
Ten tvoj ex bola opica, pouc sa a takych ani neries. Radsej sa pytaj sama seba, kde si mala slabiny, ze si mu naletela a ako ta vobec taka opica mohla pritahovat? Niekde musis mat problem, tak si daj pozor, aby sa ti to nezopakovalo. :-)

Inak v jednom mal pravdu, ze si tazko budes hladat toho, po kom tuzis. Ale nedaj sa tym odradit... ako som povedal, na planete opic este chodi zopar ludi, samozrejme sa skryvaju, inak by ich opice utlkli, takze sa musis naucit hladat. Su aj muzi, ktore so sexom pockaju a vedia preco sa oplati cakat... no ale takych medzi opicami nehladaj.

Anonymná128

Ahojte opať :-)

Opať ďakujem za vaše príspevky , je fajn čítať , že nie som sama :-)
Ja sa aj snažím byť sama sebou , a práve aj kvoli tomuto vzťahu som si veľa uvedomila . Nakoniec mi opať písal ,že to bol len výstrelok ,že si robia srandu na internete a že s ňou nikdy nič nemal. Slušne a inteligentne som mu vysvetlila , že mi je už úplne jedno či s ňou bol alebo nie , že ten vzťah je za mnou a že s ním viac už nechcem byť v kontakte , pretože mu nedoverujem . Nakoniec ešte on mne písal , že ja som tá zlá , že som ako z inej doby , veď kto dnes už čaká na sex ? Že si je istý ,že budem dlho sama ,že nech si nájdem lesbu atď . Plus pár urážiek ,ako si ja neviem užiť život .
Nevadí , vlastne nič z toho ,čo mi povedal , ma ani trochu nebolelo . Povedala som mu ,že si viem život uži´t viac ako si on vie predstaviť , akurát iným sposobom . Športujem , tancujem , učím sa jazyky , snažím sa ,aby som v živote niečo dosiahla , som s priateľmi a rodinou - to je pre mňa život a za tým si budem stáť .

Mirek - Haha , milé :-) Svoj vek nezmením , i keď sa cítim staršie kvoli veciam , ktoré riešia moji rovesníci :-)

jablko

to ano-a ked takto hrabe v kazdom smere ludom tak ani sa necudujme ze tato doba je aka je........
anonymna ostan taka aka sia nedaj sa stiahnut totou dobou.Zelam ti vela stastia v zivote.

Mirek

Klobúk dolu,netušil som že medzi tou zvrhlou mládežou sa nachádza ešte trocha slušnosti.Len sa nenechaj zblbnúť okolím a bud sama sebou.Ved oni časom pochopia,kde urobili chybu.škoda že nemáš aspoň 25 rokov,hneď by som ťa bral:).

pan d.

A preco si ty k nemu kruta, resp. si bola. Najprv mu nechces dat, on si najde pichacku, aby bol vo forme, ked prides na rad ty a potom sa to este aj dozvies, co mozno ani pravda neni. Bola si u nejakej kartarky? Tie kazdemu vestia, ze ma porobene a ze ho podvadza partner:D