Ahojte , ani neviem ,čo sem vlastne chcem napísať .
Pred zhruba hodinou som sa dozvedela ,že ma moj už expriateľ , počas celého vzťahu ( našťastie trval len dva mesiace ) , podvádzal . Cítim sa tak zvláštne , nestihla som sa priveľmi zaľúbiť, pretože ma často niečím zranil a dva mesiace nie sú dlhá doba , čiže tu neplačem , skor ma zabolelo to ,že mám pocit ,že ma klamal každým slovom ,dotykom bozkom ...
Mám 17 , on 24 , a sex nebol , pretože som to ešte nechcela . Povedal ,že na to počká ( zjavne však mu dala ona ,tak čakal ) .
Ale prečo to tak je ? Ako može byť s niekým , komu hovorí ako je zaĹúbený a šťastný , že je to dievča jediné a zároveň niekde preťahuje inú ... Nechápem ako niekto može byť tak bezcharakterný a krutý ....
Mám pocit ,že celá táto doba je nejaká divná . Vzťahy , sú stále brané na ľahšiu váhu , vidím samé rozchody , ubližovania atď . Nemyslím však len na lásku ....
Mám pocit ,že som prišla z inej doby . Mám 17 a už dvaja chalani ma odkopli kvoli tomu ž,e som chcela počkať so sexom ... Nezapadám , pretože nemám chuť ísť na ožran párty, nefajčím , nepijem atď .. Mám svoje sny a priority , som sama sebou len mi to často napadne , že je všetko nejaké na nič .