Zvláštne vzťahy .. a aj doba

Príspevok v téme: Zvláštne vzťahy .. a aj doba
Anonymná128

Ahojte , ani neviem ,čo sem vlastne chcem napísať .
Pred zhruba hodinou som sa dozvedela ,že ma moj už expriateľ , počas celého vzťahu ( našťastie trval len dva mesiace ) , podvádzal . Cítim sa tak zvláštne , nestihla som sa priveľmi zaľúbiť, pretože ma často niečím zranil a dva mesiace nie sú dlhá doba , čiže tu neplačem , skor ma zabolelo to ,že mám pocit ,že ma klamal každým slovom ,dotykom bozkom ...
Mám 17 , on 24 , a sex nebol , pretože som to ešte nechcela . Povedal ,že na to počká ( zjavne však mu dala ona ,tak čakal ) .
Ale prečo to tak je ? Ako može byť s niekým , komu hovorí ako je zaĹúbený a šťastný , že je to dievča jediné a zároveň niekde preťahuje inú ... Nechápem ako niekto može byť tak bezcharakterný a krutý ....

Mám pocit ,že celá táto doba je nejaká divná . Vzťahy , sú stále brané na ľahšiu váhu , vidím samé rozchody , ubližovania atď . Nemyslím však len na lásku ....
Mám pocit ,že som prišla z inej doby . Mám 17 a už dvaja chalani ma odkopli kvoli tomu ž,e som chcela počkať so sexom ... Nezapadám , pretože nemám chuť ísť na ožran párty, nefajčím , nepijem atď .. Mám svoje sny a priority , som sama sebou len mi to často napadne , že je všetko nejaké na nič .

Nela41

Táto doba je skutočne postavená na hlavu .. ja som tiež nikdy nezapadala do kolektívu.. počas strednej som stratila všetky blízke kamarátky lebo som neholdovala alkoholu ani cigaretám ani iným veciam a tak aj keď sme spolu chodili von nebolo mi s nimi dobre. Jednoduho sme sa nemali o čom baviť, pretože som počúvala len samé zážitky čo bolo v piatok a sobotu a mne prišlo trápne vychvaľovať sa s tým, že niekto nevládal chodiť.. ja som mala ale šťastie na môjho chlapca, s ktorým som doteraz. On je taký istý ako ja, vždy mi bol oporou.. držím palce nech aj ty čoskoro nájdeš svoju oporu najmä sa nedaj zlanáriť na to, čo nechceš

anonymka23

Anonymná128, dnes je skrátka taká doba, že niektorí ľudia nemajú charakter a uznávajú, resp. neuznávajú také hodnoty ako Ty, ja a veľa iných ľudí.. (teda usudzujem, že máme rovnaké či podobné priority, nakoľko tiež nevidím zmysel v tom, aby som sa ožierala a fajčila). Ľudia sa rozchádzajú podľa mňa kvôli tomu, že nevedia spolu komunikovať, nie sú k sebe úprimní a niektorí zrejme nejdú do vzťahu len kvôli tomu, že túžia po láske. Sama tomu nechápem, lebo osobne by som nechcela byť s niekým, ku komu necítim náklonnosť, lásku. Ani bozk by som nedala niekomu, ku komu nič necítim. Na takých chalanov, ktorí Ťa nechcú kvôli tomu, že s nimi nechceš spať, kašli. Nezaslúžia si Ťa? Človek, ktorý Ťa bude skutočne milovať, si rád počká, keď budeš pripravená a nebude Ťa do ničoho nútiť. Aspoň si to myslím, lebo sa tým aj ja v živote riadim a to som od Teba o pár rokov staršia.

ika211

Urcite su na svete ludia, ako bol tvoj ex, ale ver tomu, ze su aj taki, ako si ty, cize urcite mas sancu stretnut takeho. Nezufaj, ze na tejto ceste hladania stretnes aj takych, ktori budu ini, nez ocakavas...Tak ako rozdielne vyzerame, tak sme aj povahovo odlisni. Drzim ti palce.

Deria

anonymna, nemas fakt za cim banovat. hovori sa, ze vsetko zle je na nieco dobre :) kazda skusenost a hlavne ta zla ta robi zrelsou. hlavne sa nevzdavaj svojich idealov a predsavzati. nepozeraj na to, co robia alebo ako ziju ti, ktori zavrhuju moralku, lasku a pod. mozno prave preto, ze nie si jedna z tych tuctovych dievcat, ktore nahanaju chalanov, ta raz bude tvoj partner velmi lubit. :)

RNG

Casy sa menia a ti, co spoza opony dnes vladnu svetu sa snazia znicit moralku, demokraciu, vsetky viery a nahradit to vsetko svojim vlastnym vplyvom, kultom osobnosti a vlastnymi pravidlami.
Kedze to tlacia cez televiziu, tlac, rozhlas, politikov, sudy a podobne, znacna cast ludi tomu podlahne. Preto ten upadok moralky, rozpad rodinnej struktury, okliestovanie osobnych ustavnych slobod atd pod ruskom "ochrany naroda" atd.
Mozem byt rad, ze mi este prispevky pod ruskom "obrany ludu" nemazu z internetu, hoci uz 2 fora ma "vyradili" ako neziaduci zivel, s vymazanim vsetkych mojich prospevkov , spat viac rokov.
Len sa drzte moralky, osobnych slobod, neavisleho myslenia a nedajte si to podryt.
Rodina, vernost a zakladne moralne pravidla udrzali spolocnosti tisicrocia, a kde to porusili, tak tie kultury a civilizacie postupne upadli az zanikli.

vebe

Mas spravny nazor na vec a paci sa mi, ze su stale dievcata co si vedia sami seba vazit. Paneboze, ved vo veku 17 rokov nemusi mat clovek este za sebou sexualne skusenosti, moze ich zbierat aj neskor a po cely zivot.Moj syn zazival v niecom podobne problemy ako ty, kym bol este na gymnaziu, necitil potrebu sa ozierat ani kadeco skusat. Nevedel pochopit, ked jeho spoluziaci a spoluziacky davali na facebook svoje opilecke statusy a fotografie svojich hroznych stavov, mal problem chodit na oslavy 18tin, lebo v kratkom case sa vacsina pritomnych poopijala a on sa uz nedokazal bavit ich sposobom. Pripajam sa k nazoru, ze doba je taka cudna, akoby dospievajuci neboli vychovavani k tomu, ze si treba seba a svoje telo vazit a ze do urcitych stavov by sa clovek nemal opakovane dostavat, aj pit sa treba naucit. Drz si svoju latku, urcite stretnes neskor takeho, ktory ta bude skutocne hoden, netreba sa len tak s niekym zahadzovat.