Prace som videla skutocny pribeh o dvojrocnom chlapcovi, ktory tvrdil, ze bol pilot v druhej svetovej vojne. Toto sa stalo teraz v roku 2007 a chlapcek je uplne normalny a inteligentny... Ked mal chlapec dva roky, tak zacal mavat hrozne nocne mory a krical kazdu noc ako o zivot. Bol skruteny do polohy, lezal na chrbte a kyval rukami a nohami tak, akokeby bol niekde zatvoreny a nemohol vyjst. Po troch mesiacoch raz v noci, ked sa vsetci zobudili na krik, tak im sam od seba povedal, ze je zatvoreny v horiacom lietadle a nemoze vyjst. Nato sa otec opytal, ze kde sa to deje a chlapec nato, ze v Japonsku a je pilot. Otec sa ho opytal, ze ako vie, ze je v Japonsku, chlapec na to, ze z vlajky v lietadle a lietadlo spadlo po odstreleni vojenskou stihackou. A este povedal, ze stale vzlietali z lode NATOMA a bol tam aj sjednym pilotom menom Jack Larson. Tak to vsetko preverili a ten pilot aj ta lod SKUTOCNE existovali... Mama toho chlapceka hovorila, ze od narodenia sa hral iba s lietadlami, a ked zacal rozpravat, tak im opisoval presne, z coho sa sklada lietadlo - odbornymi nazvami... Cela jeho rodina a odbornici nemali ineho vysvetlenia, iba ako reinkarnaciu, ze dusa pilota sa znova narodila... A to najlepsie je, ze chlapec ma teraz 5 rokov a nic si uz nepamata, ziadny minuly zivot, nic, Dialo sa to iba ked bol este babo... Ja verim na reinkarnaciu. Po smrti sa znova narodime, ci uz ako v ludskej, alebo zvieracej podobe, zena, alebo muz, moslim, alebo krestan, stastny alebo tyrany. Verim, ze kazda dusa si musi prejst vsetkym. Alebo, ako sa chovame teraz, tak nam aj bude nadelene v buducom zivote... Aky mate nazor vy? Zazili ste nieco alebo videli ohladom reinkarnacie? A mozete si vyhladat aj na internete o tom chlapcovi, vola sa James Leininger...
Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.
anjelik - ak je to tak, je to na peknu depku
Lulita, bohužiaľ, život ako taký je večný, ak si sa raz ako forma života zrodila, nikdy nezanikneš. Zaniká iba sebavnem...to znamená, že zomieraš, ale to je iba dočasu, vždy znovu a znovu ťa zachytí nejaké telo..nejaká dieťaťa chtivá matka a ty si tu znovu. A áno, reálne sme otroci...keďže sa nerodíme dobrovoľne a vedome. :o) Jediné šťastie je, že si to predtým nepamätáme, lebo ešte len potom by tu bolo tých * zdeptatných*. :o)))) V minulom živote cárice a teraz * slečny z ulice * :o)))))
Sejla....pred tými vyše 10-timi rokmi nebol ešte taký podvodnícky boom ako je tomu teraz so samými kvázi veštcami liečiteľmi kartárkami atd atd :D
A to bol muž mojej kolegyne a nebral za to nič ;-)
A zas ja sa v týchto sférach kruhoch pohybujem už dosť dllllho aby vedela, či niekto je podvodník alebo nie ;-)
no ktovie, ako to cele je a kolko tých zivotov mame za sebou a kolko pred sebou...niekedy ma to desi, stale odznova zit, sme trosku ako otroci v tomto nie? co ked clovek povie, ze uz nechce zit ziadny zivot, moze vobec?
doubledog :)
Veď ja to brala ako zábavu :) aaale zas...nikdy nehovor nikdy ;-)
Už mi v minulosti vykladal jeden odborník na tieto veci minulosť a čo som tu teraz napríklad nedopísala....tak to sedelo trošku s týmto výkladom :)
Proste zhoda ako som umrela, nakreslil mi vtedy znak čo som mala mať v erbe atd atd a to bolo už pred vyše 10r čo mi ten výklad robil :)
A zas ja už bola od malička iná :D nie zrovna "trafená"....ale proste iná a toto fakt človek berie ako "prestupnú" stanicu....myslím tento pobyt tu :-)
Tak trošku na odľahčenie :)
Robkala som si práve minule taký test ohľadne minulosti a vyšlo mi:
V minulom živote si bola princezná
Narodila si sa v roku 1578 v Newcastle. Bola si rebelantská princezná s neskrotenou vášňou po láske a dobrodružstvách. Vo svojom voľnom čase si milovala objavovať okolité lesy a šermovanie. Bola si silná a nestarala si sa, čo si o tebe ostatní myslia. Najviac zo všetkého si neznášala robenie vecí, do ktorých si bola nútená.
Bola si veľká osobnosť so silným duchom a pravdepodobne máš silného a dobrodružného ducha aj dnes....atd atd :)
Ahojte.. :)
som rada že sa v dnesnej dobe viac ludí zaoberá témami ako minulé životy, karma atd. Mna tieto temy zaujimali od malicka, velakrat ma doma povazovali za blazna :) nedávno som docitala knihu Cesty dusi a mozem vam povedat, ze tak uzasne a inteligentne ako tam, som tuto temu naozaj nikde nevidela spracovanu. Su to zazitky ludi z regresnej terapie, ktorý sa dostali nielen k minulym zivotom ale aj k tomu, co je medzi nimi. Je to naozaj uzasne, ako ludia popisuju "nebo". Udajne je to miesto, kde mame svoju ozajstnú rodinu ku ktorej patrime, a tiez aj sprievodcu,ktory nás sprevádza vsetkymi nasimi zivotmi. Nechcem tu v ziadnom pripade robit reklamu , ale vázne tu knihu vrelo odporucam..:)
Drzím vám všetkým palce v tejto dnesnej tazkej dobe, ale predsa len sme sa sem narodili s nejakym zamerom,takze vsetko je ako má byt. :)
A ako je to s tym peklom?
Podla mna utrpenie existuje iba tu na Zemi, takze ak sa vám to niekedy vráti tak jedine v buducom zivote ... alebo este v tomto ... :)