Ahojte, viem ze tu uz bolo asi takychto tem vela, ale potrebujem sa "vyrozpravat" a pocut aj nazor nejakych nezainteresovanych osob. Som so svojim priatelom 8 mesiacov a v poslednych dnoch sa zacalo vsetko rucat. Priatel mi pred tyzdnom oznamil, ze nevie co ku mne citi a ze ma berie skor ako super kamosku a ze ma teda asi nelubi. Kedze mi dal dost jasne najavo ze nechce aby som sa ho nejako dotykala alebo bozkavala tak som sa stiahla a rozhodla som sa, ze ho necham tyzden tak, aby si uvedomil, ci mu chybam alebo je mu bezo mna lepsie. Tiez som nemohla prist k nemu do bytu a tvarit sa ze mi jeho chladnost neprekaza a stale to koncilo mojim placom, ktory som nemohla ovladnut a on ho povazoval za natlak. A tak sme boli v kontakte par dni len prostrednictvom netu, kedy sa zdalo ze je vsetko ako tak ok a sam ma zavolal vonku co ma potesilo, no vzapeti si zmenil status na fb zo zadaneho na koplikovany vztah (viem poviete si, ze co tu riesim nejaky blby fb) a ked som sa ho opytala, ze preco tak to odovodnil tym, ze sa ho viaceri pytali co robi tak po veceroch na nete a preco nie je so mnou. Nikdy ho taketo veci netrapili a zrazu pouzije toto ako argument? Nieco vo mne mi vravi ze jeho chlad a taketo verejne priznavanie sa, ze nie je vsetko medzi nami ok je koli nejakej zene.
A mne to sice prislo luto ale uz som ani neplakala a skor zacinam pestovat v sebe hnev, co tiez nie je dobre. Opustit ho nedokazem, ale ani zadne dvierka mu neplanujem robit. Najprv mi tvrdi, ze na neho tlacim a ked mu dam priestor tak mi vytkne ze je po veceroch sam... tak ja uz neviem co mam robit.
A prepacte, ze som sa tak rozpisala, ale uz neviem ako dalej. Za vsetky reakcie dakujem :)
Neviem co odo mna caka ...
nechaj suhajka tak aj s jeho originalnym statusom na facebooku a najdi si dospeleho muza s rozumom :)
presne taak ženy.. hrdost a sebavedomie.. to nám chýba !!!
zara18, pusti ho z hlavy a nestracaj cas s niekym, kto sam nevie co chce..
Mozno je na "obzore" nejaka nova baba, nejaky objav, ktory ho zaujal a teraz nevie kam sa pohnut. Mne keby ale chlap povedal, ze ma nelubi, viac by vysvetlovat nemusel a ani by som o to nestala.
Trochu viac hrdosti by ti nezaskodilo.
jA BY som len chcela vediet kolko má rokov , lebo je zjavné , že je maximálne nerozhodný a nevie sám čo chce .pošli ho k vode , ked nieje presvedčený že chce byt s tebou a že ta ludi , tak si ta nezasluži , a určite si najdeš lepšieho , ktorý ta bude na rukách nosit len zato , že si s ním