budúcnosť

weri

milá xantipa dakujem za názor, chcem sa ťa opýtať, že koľko máš rokov? a máš vážny vzťah? čo sa týka zásnub,ja viem, že láska sa dá vyjadriť tisíc spôsobmi, ale ak ma muž miluje, prečo to neurobí? ved ani zásnuby k ničomu nezaväzujú, dakujem za názory a odpovede wera

Aria

No ako hovorim, ja ju na jednej strane chapem, pretoze maly ma ma velmi rad a stale o mne hovori a ona ziarli. Je to prirodzene a keby som bola matkou, mozno by som sa spravala rovnako. Tazko povedat. Dakujem ti za rady, prajem vsetko dobre v zivote. Ja viem ze som sa dala na boj, ale verim ze sa vyplati.

jefima

Aria:to dieťa za to memôže a je od teba pekné že o jeho mame nehovoríš nič zlé aj keď niekedy by si to rada vykričala a uľavila si. Zas môžem hovoriť len zo svojich skúseností.Aj ja som bola kedysi pre svoju dcéru zlá a ocko ktorý odišiel bol dobrý.No a svokra tomu dala korunu,keď jej rozprávala že ja som bola tá zlá.Ticho som trpela a čakala.Bolo zbytočné to vysvetľovať.No dcéra dospela a teraz už vie posúdiť,kde je asi pravda.Aj syn tvojho priateľa vyrastie a sám si urobí obraz.Vy dvaja musíte byť trpezliví aj keď je to nesmierne ťažké.Tá žena vám vlastne závidí a proti tomu sa ťažko bojuje.Ak chlapec cíti od vás lásku bude k vám utekať.No musíš rátať aj s tým že partnerova EX bude súčasťou tvojho života pokiaľ bude ona chcieť.

Aria

Ahoj Jefima, dakujem za odpoved. Vies, u priatela to bolo tak, ze ona mu povedala aby odisiel a on proste odisiel. A ked sa rozviedli, tak mu zacala vytykat, preco nevratil. No nechcem to rozoberat, pretoze poznam iba jeho verziu a ta moze byt skreslena, takze to neriesim. Len ma stve, ked nam nechce dat maleho, alebo mi maly povie taku vetu ze "maminka ta nechce ani vidiet". Vies pride mi chore, aby malemu decku hovorila take vety a on si to urcite nevymyslel sam. Ja pred nim nikdy nespominam ju a uz vobec nie v negativach... A to uz ani nehovorom o financnom terore ktory ma priatel... Snazim sa to chapat, ale vies, clovek sa niekedy neubrani svojim pocitom a jemu to povedat nemozem.

jefima

moniqa87:teraz to už dcére až tak nevadí má 20r. ale keď bola malá ťažko znášala ten menší záujem.No určite je na tom oveľa lepšie ako ty.Je smutné ak je dieťa zatiahnuté do boja dospelých.Prajem ti aby to neovplyvnilo tvoju budúcnosť.

moniqa87

jefima, no to je ten tvoj ex este v pohode, mozno tam nie je nejak extra emocionalny vztah, ale aspon sa ako tak snazi... to moj foter o mna nikdy ani len nezakopol a vlacim sa s nim len po sudoch lebo si neplni vyzivovaciu povinnost... ja by som bola na mieste tvojej dcery este aj stastna, lebo to nie je to najhorsie co moze byt a to ja dobre poznam

jefima

pre Ariu:môj EX je ženatý a s druhou ženou má jedno dieťa. O našu spoločnú dcéru má záujem chladný.Narodeniny,meniny-SMS a Vianoce-darček.Občas jej zavolá ale citový vzťah tam už nie je. Nikdy som mu nebránila v stretávaní,on sa chvíľu aj snažil /prázdniny výlet... / ale nešlo to.My sme sa rozviedli po vzájomnej dohode ako dvaja intelig.ľuďia,takže žiadne problémy si nerobíme.Veľmi záleží na tom,či je rozvod obojstranný,či jeden chce odísť a druhý nie.Ak jeden z partnerov sa odmieta zmieriť so situáciou,nastávajú veľké nezhody,ktoré všetkým zainteresovaným ,teda aj novým partnerom prinesú trápenie.Ja si myslím a je to len môj názor,že človek môže toho druhého odzbrojiť svojou rozvážnosťou a ukážkou sebakontroly.