ahojte všetci, aký máte názor na to, že máte super vzťah, ste finančne zabezpečení, bývate spolu, vaš priateľ je rozvedený má aj deti, / nie sú pri ňom / a
ani vás zatiaľ nepožiadal o ruku, aj keď to veľmi chcete... ďakujem
budúcnosť
to sa mi ani nechce verit :)
Niektorym sa netraba prisposobovat.
uz by sa mi nechcelo prisposobovat sa druhej zene
Jefima, chcela by som sa ta spytat, ale odpovedaj len ak chces, stretava sa tvoj byvaly manzel s dcerou? ma partnerku? a ako to vnimas? celkom by ma zaujimalo, ake pocity preziva zena...teda ake asi moze prezivat exmanzelka mojho priatela, pretoze obcas robi dost problemy ak k sebe berieme maleho... Co teda celkom chapem, ale su iste veci, ktore ma rozculuju...
Preco?
druhy krat by som uz do manzelstva nesiel :)
práve preto, že tvoj partner bol ženatý, čiže vie o čo ide, už si to zažil, pozná výhody aj nevýhody manželstva, tak sa do toho príliš nehrnie,... medzi vami je vekový rozdiel dosť veľký, tak by si aj ty mala zvážiť, či by si do toho išla... veď lásku ti može vyznať aj inak než prsteňom a zásnubami.
tá druhá skupina po 40-ke je tá,kde si muži chcú užiť kus života s mladou ženou ale to nebude tvoj prípad.Vieš,máme vek kedy pristupujeme k životu možno trošku opatrnejšie ako pred 20 rokmi.Sme starší,hádam zrelší a niektorí poznačení svojou minulosťou.Nechceme už radikálne zmeny ale to neznamená že stagnujeme a nudíme sa.Sme možno pohodlnejší.A možno si tvoj priateľ uvedomuje že každou oslavou narodenín vášho dieťaťa je aj on o rok starší.Všeličo sa mu môže premietať hlavou a preto sa musíte o tom rozprávať a ukázať mu že si tá s ktorou sa mu oplatí do toho ešte raz ísť.
milá jefima,dakujem za pekný mail od teba,chcem ti ešte povedať, že my sa o dietati a svadbe rozprávame, keby mi povedal, že nechce dieťa tak by som s ním určite nebola, nakoľko ja dieťa veľmi chcem.skôr ja ani po svadbe až tak netúžim ako potom, aby mi kúpil prstienok a takto nejako romanticky mi vyznal lásku. my aj spolu bývame a fakt to klape.on má deti veľmi rád, a čochvíľa už tie jeho pôjdu niekam na vysokú a tiež si zariadia svoj život, bola by som rada ak by si mi ešte niečo o sebe napísala o tvojich pocitoch, lebo vidím, že ma chápeš, dakujem všetkým za príspevky a ešte sa ťa chcem opýtať,že aká je tá druhá skupina mužov po štyridsiatke... dík
jednoduché počty
18r je veľký rozdieľ
rozdieľ jednej generácie
nešiel by som do toho ani keby som bol na jeho mieste