ahoj...ja nefajcim cca tri mesiace....1.10 to bude 100 dni.....asi si doprajem nejaky darcek :) ....
mam 24 a fajcila com asi 8 rokov.....ja som s tym zacala skor z frajeriny...kazdy okolo mna fajcil....a ja som samozrejme nemohla zaostavat.....az po niekolkych rokoch som si uvedomila, co za blbost to bola....
dolezite je, ze som s tym skoncila...aj ked tri mesiace je kratka doba....viem o ludoch co prestali a po roku znova zacali......ta chut zapalit si tu bude asi stale....no ja som aj tak na seba hrda, ze som s tym sekla.....ale je tazke radit ako prestat...ja mam nastastie a niekedy aj bohuzial povahu, ze ked sa zatnem ...tak so mnou nikto nepohne....a presne tak to bolo aj s fajcenim...len som sa jedneho dna rano zobudila, totolne prefajcena ( v noci sme oslavovali kamosove narodky) ...a som si povedala, ze dnes si nezapalim.....na druhy den som rano vstala....a ked som vydrzala nefajcit jeden den...preco nie aj druhy......ale teda ten druhy den bol hrozny....asi najhorsi...tak isto aj ten treti.....a na stvrty den ...zvlastne, ale mne to zacalo pripradat ako samozrejmost, ze nefajcim.....a takto to islo dalsie a dalsie dni....jasne, ze kazdy den som si min. 10x pomyslela, ze by som si dala cigu.....ale neviem....hned som si povedala, ze ked som tak dlho vydrzala ......(pre mna bolo dlho aj tie styri dni) tak to hadam nepokazim....
a musim povedat, ze som spokojnejsia ked nefajcim....konecne rano nevstavam unavena...a s chutou v hube akoby som sa celu noc olizovala s popolnikom..(a to som si umyvala zuby 3x denne) ....a zmenu citi aj moja penazenka..
neviem co ti poradit...dolezite je , aby si bola dostatocne presvedcena o tom, ze chces prestat fajcit....doma byvam s niekolkymi fajciarmi, ale vsetci ma podporuju.......a idem im prikladom...aj moja mama rozmysla, ze prestane....len musi prist ten spravny okamih....kedy si povie "a dost"..