Zdravý jedálniček, Môže byť?

Príspevok v téme: Zdravý jedálniček, Môže byť?
mnam26

Ahojte =) Chcela by som vás poprosiť aby ste mi povedali svoj názor na moj jedálniček..=) Chcem sa začať zdravšie stravovať..=) aj koli zdraviu aj koli udržaniu hmotnosti..=) Mám 15 rokov 172cm a 50 kg =) Vela športujem každý den som aspoň hodinku na bicykli a vždy prejdem pešo aspoň 2 - 3 km...=) n Kedže som dnes zjedla strašne vela sladkostí =) a chudák moj žaludok je ubolený a utrápený tak aby som ho trochu zabvila škodlivých látok na zajtra som si zostavila takýto jedálniček :
Ranajky : Plátok chleba s cottage cheese a cherry paradajky + bylinkový čaj
Desiata : Jahodový nízkotučný jogurt + 2 plátky celozrnných špaldových chlebíčkov
Obed : v škole máme Karfiolovu polievku s ktorej si určite dám..=) lebo ju milujem ..=)
a Bolonské špagety s tých si dám len kúsok =)
Olovrant : Broskyňa + plátok špaldového celozrnného chlebička
Večera : o 18 :00 plátok chleba s cottage cheese a nejaká zeleninka paradajka alebo paprika
ak by som bola hladná dám si okolo 21:00 nízkotučný biely jogurt lebo pojdem spať asi až okolo 23 : 00 koli učeniu..=)
čo vy na to ? =)

-Odkaz odstraneny-

mnam26

Dnes som si robila praženicu na olivovom oleji..=) s paradajkami ..=) a cibulkou..=) mmmmm lahodka.. :) tak si dám na ranajky zopár mandlí..=) može byť ?.=) dnes som si kupila...=) vraj je to zdravý tuk..=)

mnam26

Ovocie len doobea?.=) no dobre teda tak vymením desiatu s olovrantom a je to ..=) na olovrant si dám jogurt a nadesiatu broskyňu..=)

mnam26

prečo niesu zdravé ?.=) Ja budem konzumovať aj tuky ..=) nejaké oriešky rastlinne maslo do šalatov olivový olej ..=) horká čokoláda.=) ale aj obyčajné jogurty budem jedávať to len zajtra som si dala taký prísnejší den..=) aby si moje telo trošku oddýchlopo čokoladovom namahavom dni..=)

mnam26

..=) Hehe špagety nemám až tak rada ..=) a navyše dnes som svojmu telu mega ublížila ..=) ale nemyslím tým to že priberiem ale moj chudačik ubolený žaludok si zasluži jeden očistný deň..=) po tej čokoládovej spúšti ..:D ..=) dalšie dni si toho doprajem viac ..=) samozrejme zdravo ale sem tam aj nejaká ta sladkosť alebo pirohy ..=) lebo tiezbožnujem..=)