Zdravý jedálniček, Môže byť?

Príspevok v téme: Zdravý jedálniček, Môže byť?
mnam26

Ahojte =) Chcela by som vás poprosiť aby ste mi povedali svoj názor na moj jedálniček..=) Chcem sa začať zdravšie stravovať..=) aj koli zdraviu aj koli udržaniu hmotnosti..=) Mám 15 rokov 172cm a 50 kg =) Vela športujem každý den som aspoň hodinku na bicykli a vždy prejdem pešo aspoň 2 - 3 km...=) n Kedže som dnes zjedla strašne vela sladkostí =) a chudák moj žaludok je ubolený a utrápený tak aby som ho trochu zabvila škodlivých látok na zajtra som si zostavila takýto jedálniček :
Ranajky : Plátok chleba s cottage cheese a cherry paradajky + bylinkový čaj
Desiata : Jahodový nízkotučný jogurt + 2 plátky celozrnných špaldových chlebíčkov
Obed : v škole máme Karfiolovu polievku s ktorej si určite dám..=) lebo ju milujem ..=)
a Bolonské špagety s tých si dám len kúsok =)
Olovrant : Broskyňa + plátok špaldového celozrnného chlebička
Večera : o 18 :00 plátok chleba s cottage cheese a nejaká zeleninka paradajka alebo paprika
ak by som bola hladná dám si okolo 21:00 nízkotučný biely jogurt lebo pojdem spať asi až okolo 23 : 00 koli učeniu..=)
čo vy na to ? =)

-Odkaz odstraneny-

mnam26

Voda je základ ..=) s tou si dovolím povedať že to niekedy až prehánam ,..=) stále pijem a behám na záchod ..=D milujem ladovu čistu vodu s vodovodu ..=)

Mám doma taký velky 720 ml pohár =D a ten nestihne byť ani plný a už je zasa prázdny...=D =)

Sejla

mnam26 pre ľudí s PPP je jedlo veľmi citlivá téma a to aj na anonymnom fóre, keby som to vedela, bola by som opatrnejšia:) Mala si to povedať hneď, tu ťa za to nikto neodsúdi.

mnam26

xx_yy samozrejme som rada aj ja som chcela nájsť niekoho kto má taký problém aby som v tom nebola sama dvom to ide vždy lepšie =) ale mail nemám tak neviem može byť pokec ? ak máš =)

mnam26

flegma- Dakujem =) Dobre teda tých smajlikov obmedzím len som zvyknutá tak písať ospravedlnujem sa. áno viem mala som to spomenut ako prvé ale nechcem na to myslieť chcela som to vylučit zo svojho života a nehovorit o tom.Chcela som začať odznova ako zdravá a šťastná baba ale je dobré že som to tu napisala tie rady bude potom určite efektivnejšie.

flegma

praveze chleba si daju kludne aj viac...a to ze sa liecis si mala napisat ako prve, to je dost dolezita informacia

a este poznamka, nedavaj tak casto tie smejuce sa smajle, ci co to je " =) " blbo sa to cita

xx_yy

mnam26
tak to sme dve co sme v rovnakej situacii ..
das mi mail ? :) chcela by som si s tebou pokecat o B. a teraz o stravovani.. tieto jedalnicky riesim kazdy den aj ja.. :)

mnam26

..=( Ach jaj Ludia nehnevajte sa ale čakala som nejaké pekné rady alebo povzbudenia ...niečo čo ma inšpiruje povzbudí k zdravšiemu stravovaniu..:) ale stále natrafím na ludí ktorý napíšu len niečo čo ma absolutne znechutí.. :( a keby niečo práve sa pomaličky dostávam s mentálnej bulimie..:( nechcela som to tu písať ...ale asi bude lepšie ked to budete vedieť... tento jedálniček je moja šanca moj nový začiatok moja opora ....ludia čo tu píšu mi možu zmeniť život...idem do toho s odhodlaním ..a verím že to dokážem ...:) tak vás prosím o niečo povzbudzujuce nejaku radu čo ma nakopne ..:) Dakujem