Za rok som pribrala 30KG!

Príspevok v téme: Za rok som pribrala 30KG!
miminko11111

Nechápem ako som mohla pribrať 30kg,ked sa pozeram na staršie fotky je mi hrozne :( važila som 60KG a teraz 90KG:( citim sa hrozne,pomožte mi zo stravou,pohyb chodim do fitka,behat na bicykli..ale stále neviem ako sa stravovat,co na ranajky..a na obed(ked chodim do školy) olovrant a večera :) dakujem

stravajezaklad

hovno pohyb vsetko je to strava... vela bab sa stazuje ze chodi do fitka cvicia ako o zivot a priberaju ako prasiatka aj tak ale vsetko je to o tom co jes.... pekne treba jest zeleninku ovocie, vlakninu a zdrave veci!! hlavne dat stopku cukru a kolacom!

flegma

vanickovy myslis 250 g? to staci polku, tych 100 - 125 g ti postaci, popripade si mozes dat k nemu rajcinu, papriku

jupiik

Dakujem flegma, papala som aj ten tvaroh- nizkotucny samozrejme. A to ked si kupujem ten klasicky vanickovy- v kelimku tak to mam spapat cely? ved puknem? alebo len polku a dalsiu polku na dalsi den?

jupiik

Ahojte prosim vas chcem sa vas nieco spytat, momentalne chodim vecer behavat tak okolo pol osmej- osmej vecer. Beham tak cca 30-40min. Chcem vediet ze co mozem po tom ako dojdem domov jest
(ale konkretne potraviny mi napiste prosim) po behu? alebo uz nemam nic papat a az rano ranajky? a este chcem vediet ze ked ci mozem jest aj psenicne chlebicky cez den.Ci sa z toho pribera alebo nie.
Velmi pekne vam dakujem :)

samozrejme ze som aj zmenila stravovanie na zdravsie (ovocie,zelenina,bielkoviny, ziadne mastne,sladke a vyprazane.Ak mam sladke tak to som si kupila 86% cokoladu a ujedam denne po kockach ked je najhorsie)

aysia

rastlinne masla a margariny nemaju daleko od umelej hmoty a to doslova, tiez jem len obycajne maslo:)ale tiez aj oriesky, semiacka, toto telo spracuje jedna radost.

muzi to maju o nieco jednoduchsie ako zeny, vdaka testosteronu sa im svalova hmota tvori niekolkonasobne rychlejsie ako u zien. Preto zena aj ked dviha vacsie vahy, kulturisticky vyzerat bez suplementov nebude ani keby sa zodrela:)Ja mam nieco cez 50 kg a v pohode dam na predne drepy zavazie 40kg, na legpress 80kg a nevyzeram na to.

dalsia vec je, ze telo uklada toxiny do tukovych zasob, aby odlahcilo ostatne organy. Cim clovek do seba toxiny viac dava, tym dava telu signal na tvorbu tukovych zasob, aby to smetie malo kam odpratavat, preto logicky aj detox pomoze nejake tie zasoby tuku zhodit.

sovičkaE

Zdravý tuk...hmmm...ano olivový olej, ale určite nie rastlinné maslá. Plné reklamy sú ich a jedno mňa osobne dostalo do nemocnice a lekár mi povedal, nech to ani nejem. Takže ja jedine obyčajné kravičkové maslo. :)
Pohyb samozrejme...odsledovala som si nedávno pár ludí vo fitku..za 3 mesiace cvičenia, ak to teda môžem tak nazvať konkrétne u jedného pána v rokoch som videla poriadnu zmenu postavy, bruško išlo dole a musím povedať, že ma to prekvapilo už len preto, že jeho pohodový až ležérny spôsob cvičenia nenasvedčoval tomu, že niečo dosiahne. Zjavne mu stračila zmena životného štýlu a viac pohybu.