Mám normálnu až zmiešanú pleť ktorá reaguje na nevhodné pípravky okamžite tvorbou akné. Aké máte skúsenosti s Garnier essentials? Používate ho aj v zime? A čo BIODERMA, LA ROCHE, VICHY, EUCERIN.. máte skúsenosti? Viem, že nie je vhodné používať krém na zimu ktorý je hydratačný.
Krém na zimu?
Ja mám taký istý problém ako ty, nemohla som si nájsť dlho krém. Ale našla som !!! Victoria Beauty SNAIL GOLD Denný krém so slimačím extraktom a arganovým olejom, čo znamená, že slimačí extrakt rieši problém s akné a argan ho vyživuje a samozrejme je bez chemie. Veľmi som s ním spokojná !!!!
ak máš také problémy s bežnou chemickou kozmetikou, tak skús prírodnú bez konzervantov a všelijakých prídavkov. Ja mám veľmi rada neparfemované krémy alebo maslá na telo od rosemont-u a strašne dobre mi sedia aj keď som atopik. Na zimu si však dávam od nich krémik snehová vločka, ktorý bráni strate vody z pokožky a hydratuje ju a hlávne chráni líca pred mrazom
Ja si z notina objednávam hydratačný krém s kozím mliekom. ten pleť hydratuje do hĺbky ale nezanecháva na nej mastný film
Na zimu je najlepšia klasická modrá nivea
A skúšali ste v zime detský krém proti mrazu a vetru, Ja ho v zime používam už posledné tri roky
Doporucujem pozriet si seriu kremov dobrodeja od sibircanka. Su tam aj rozne vekove kategorie, vhodne na zimu je napriklad zensenovy krem ale dobry je aj s vytazkami z pantov
Ja v zime používam modrú biodermu, tá mi robí najlepšie. Objednávam si celú sadu pred Vianocami spolu s vianočnými darčekmi z notino.sk
Ja som teraz na zimu začala používať aquanature hydratačný krém ;)
V zime na suchú pokožku je výborná kozmetika s kozím mliekom. Tá je vhodná aj na citlivú pokožku
skus na telo garnier repaire - je v takej bordovej flasi a na tvar ak mas citlivejsiu alebo nachylnu k ekzemom je perfektný avene hydreane ja si to vzdy pred zimou objednam cez notino.sk a vydrží to 2 mesiace v klude ;)