Krém na zimu?

Príspevok v téme: Krém na zimu?
Elena123

Mám normálnu až zmiešanú pleť ktorá reaguje na nevhodné pípravky okamžite tvorbou akné. Aké máte skúsenosti s Garnier essentials? Používate ho aj v zime? A čo BIODERMA, LA ROCHE, VICHY, EUCERIN.. máte skúsenosti? Viem, že nie je vhodné používať krém na zimu ktorý je hydratačný.

muchotravka

mne sa na zimu velmi osvedcil krem Ryamar od Ryoru, je idealny do mrazu, lebo je hutnejsi a obsahuje amarantovy olej... neviem ci je vhodny aj pre pokozku nachylnu k tvorbe akne, tam je potom mozno lepsia rada Aknestop, urcite odporucam spytat sa priamo v predajni alebo na v ich online poradni :) www.mujryor.cz

Elena123

A čo hovoríte na La Roche Posay Hydreane Legere? Vhodný na zimu? Ja mám problém, že z množstva krémov sa mi začnú tvoriť vyrážky, inák mám pleť čistú.

dazdovka666

Tiez mam rada Hydrabio rad od Biodermy, ale kremy su pre mna osobne na zimu slabe. Ale hydrabio serum milujem, to si uz teraz davam na tvar stale, kedysi len v zime pod krem...

zruuu

hej, RYOR je super :) tiez mam dobre skusenosti, hlavne s radou aknestop .. da sa objednat cez net, pripadne na heydukovej v BA je predajna ..

Danielle24

Ja mam dobru skusenost s kremom od Ryoru - Krem na citlivu plet s amaranthom a hodvabom. je vhodny aj do mraziveho pocasia pod make-up a za dobru cenu.

Carie

No zrovna s tymto kremom nemam dobre skusenosti, ja mam alergiu na niektore kremy a na tento tiez, robilo sa mi z toho akne. Teraz pouzivam Dr. Nona a Oriflame.

verbena

Ja nedam dopustit na Hydrabio od Biodermy-v zime na suchu plet Riche a pocas ostatneho roka na normalnu az zmiesanu-Legere. Plus casto aj serum.

dazdovka666

To je hlupa povera, hydratovat plet treba v kazdom rocnom obdobi, aj v zime! Obzvlast, ked clovek beha z vykurenych priestorov von do zimy a naopak.