Ahojte, mám angínu a mám problém prehĺtať už len sliny.. Celý deň sa snažím do seba nedžgať jogurt. Nejde to, akoby v tom tégliku rástol. Co mám robiť? Existuje nejaká finta?
Neskutočná bolesť pri prehĺtaní
hydropastilky od genericy su best na hrdlo !
Neuveriš, ale mne pomohla prevarená voda s medom a k tomu nakrájaný citron. Med všeobecne pomáha aj pri kašli.
neuverite ale mne zabra len toto : uvarim si caj nalejem do hrnceka a tu paru ustami vdychujem vyskusajte ja mam tento problem 2-3 razy do roka a ide to aj bez liekov
Ten istý problém mám aj ja ... bolí ma strašne hrdlo pri prelíganí, trošku mi opuchla uvula toto čo vysí tam hore ako dráždec či čo to je .. -.- ... hrdlo mám úplne červene asi aj bordové .. bola som pri doktorke tá mi predpísala antibiotiká zobrala mi krv na pečeň či nemám infekčnu mononukleózu tu som prekonala keď som mala 6rokov .. snáď sa mi to nezopakuje :(
čistá konzervácia iba medzi: gadget13 a
??-?? (??-??)
a som rada, že ti je lepšie tie ty bzdkr. 52 su dobreeé.
no to som rada :-D
Je to lepšie! Ešte to síce bolí, ale nie je to mučivá bolesť.. je to taká vysoko znesiteľná..
Takže ďakujem za radu a juchuu už viem ako jesť mixované jedlá :D
tak som zvedavá, snáď ma to nezabije :D
OK, tak sup-sup uzi algifen, ten davaju aj pacientom po vytrhnuti mandli, aby sa mohli najest
Ja mám strepsils + sprej. aj ten to znecitliví ale až tak, že nevieš, že máš krk... a na toto prehltanie to nefunguje..