Invalidný - rozhodnutie

Príspevok v téme: Invalidný - rozhodnutie
invalid210

Dobrý deň, prišlo mi rozhodnutie a v ňom dosť šokujúce údaje pre mňa. Dôchodok mi bol priznaný čiastočný, na 45%. Chcem sa spýtať, ako je možné, že v rozhnodnutí mi prišlo, že budem dostávať vyše 500 eur?? Omyl alebo čo?? Neviem si to vysvetliť, ked ludiami vraveli, že dostanem možno 80 eur. Je to omyl soc. poisťovne??

Maoam

jaaaaaaaaaaaj ja som to pochopila tak, ze ma doplatit on :DD, kks to 20r a dostane vyse 3000e a este dalej mesacne 500e, nicht schlecht! :DDDD

Maoam

a ten doplatok, ktory ma uhradit vyse 3000e, to je dost na 20r studenta, nie? neviem ake su odvody do SP v tom veku u studentov, ale to je fakt dost vysoka suma, co ma doplatit (?)

Lulita

Maoam - no ktovie, viem, ze sa da ziskat najvyssia podpora v nezamestnanosti, ale pri invalidnom netusim ci sa da, ci existuje nejake doplnkove, co sa v pripade takychto problemov rata a ver, ze je to pecka, lebo ludia s dlhorocnou praxou nemaju take prijmy ani rodiny s detmi :( takze ten ID je pre nho vyhra

Maoam

Lulita, aha, to som nevedela, ze je to na SVK takto mozne :D no to by bola pecka, keby ta suma bola v poriadku, wow 20r student 500e/mes. fakt fajne :DD, to potom fakt urobil najlepsie co mohol, ze dal ziadost a uznali mu to :D asi sam netusil

Lulita

ale znie to tak dobre..che...no moze byt, ze mu rodicia platili dobrovolne, ked vedeli, ze s nim zle je, alebo neviem, clovek ked sa v tom povrta su rozne medzery v zakonoch, viem o com hovorim :p

invalid210

No v roku 2015 by som mal ísť na kontrolu, takže tie minimálne 3 roky by som mal mať istí dôchodok teda, ak sa to nejako nezlepší. tak ok, dám snáď vedieť