Dobrý deň, prišlo mi rozhodnutie a v ňom dosť šokujúce údaje pre mňa. Dôchodok mi bol priznaný čiastočný, na 45%. Chcem sa spýtať, ako je možné, že v rozhnodnutí mi prišlo, že budem dostávať vyše 500 eur?? Omyl alebo čo?? Neviem si to vysvetliť, ked ludiami vraveli, že dostanem možno 80 eur. Je to omyl soc. poisťovne??
Invalidný - rozhodnutie
:DD beries to s humorom ako vidim :D, tak este radsej neoslavuj cez vikend, ale mozes to potom dodatocne dohnat :D
áno, ale len ak mi to prejde, čo je asi takmer nulová šanca. Ale aspoň som v napätí do pondelka, obyčajné rozhodnutie sa zvrhlo na drámu heh...
kabel, no najistejsia je asi schizofrenia, nie? :D
mne ta suma nejde do hlavy, no som zvedava na rozuzlenie, snad sa ozves, invalid210, ze ci je ten vypis spravny
Maoam, aku dg. si zozenieme?
kabel ale podat ziadost o ID bola v pripade invalida210 vyhra v Lotte teda fakt ;DD
Tak tak, tých 3700 e mi majú doplatiť. Ako ide o to, že ja som si platil len jedeň deň dôchodkové poistenia, aby mi to vôbec uznali. Bolo to tuším 25 e, čo som za ten jeden deň dal. Ale hej, s tým doplatkom by som bol macher, ale tak ja som v tomto ´´triezvi´´ a beriem len to najhoršie v tomto.
Na to že ma len nejake úzkosti a mierne depky je to sakra veľa
no pri mojom stasti tam bude ze 4,50e
a nie 500e :DDD
:-DD
nechces sa vratit?