Ahojte,minuly rok sa mi podarilo schudnut nejakych 8-10kg...ale toto lebo (posledny mesiac) som vkuse nieco pojedala ( hlavne sladkosti) a pribrala som 5 kg :((( inak vobec nejem pecivo,maso,cestoviny,zemiaky´.... potrebujem to za 2 tyzdne zhodit...poradte mi prosim...myslite,ze ked som ta rychlo pribrala,tak to aj tak rychlo schudnem? a myslite,ze ked budem jest len surovu zeleninu a velmi malo + pohyb tak za tie 2 tyzdne schudnem 5kg? :( dakujem
Pribrala som 5kg za mesiac
no tak presne moj problem, to iste stravovanie az na to, ze cely zivot kopec coko a zrazu za dva mesiace 5kg hore....skus po piatej nic nejest aj ked vela ludi tvrdi, ze je to somarina ja to idem skusit....inak myslim si, ze tayko dame tych 5kg dole kedze sa stravujeme dlhodobo zelenina, ovocie a ryza a nizkot.jogurty, syry....keby sme jedli vzdy kaloricke veci a teraz presli na ten tym stravovania tak by to slo...no uvidime....
A to si si vsimla az ked si pribrala päť kíl, že sa niečo deje? Nejedz sladkosti a hyb sa. Hladovka je BLBE riešenie.
Maoam, no ved prave to :( len sa bojim,ze sa mi to uz nepodari schudnut,ale dufam,ze to pojde dole,kedze to su tak rychlo nabrate kila :( dakujem za podporu
Dietka, to je prave to blbe na tom, ked clovek chudne tym, ze skoro nic neje. Potom zacne jest viac alebo veci, ktore su kalorickejsie a hop + 5kg :-//.
Dlhodobo sa da schudnut len tym osvedcenym zdravo sa stravovat v primeranom mnozstve + pravidelny aerobny pohyb, nijaka ina formulka nejestvuje.
Alebo inak nezrat (ale normalne zdravo jest) a cvicit.
winki to bude asi tym,ze som neratala s tym,ze ked nic poriadne nejem a dam si sladke,tak z toho priberiem! a dkaujem za vysmech!pre to,som tu asi nepisala,aby sa mi niekto posmieval
no ale ked budes 14 dni na uhorke a paradajke za den, tak potom zozeries vsetko, co uvidis :-//
no ale ako myslis, ono za 14dni pacienti schudnu aj 4kg, ked su len na tekutinach, polievkach, o tom potom, ale ked zacnu jest, tak rychlo naberu ;D
o to ide...no ale asi to potrebujes kvoli dakej akcii alebo oslave
tvoja strava nie je vobec vyvazena, same nizkotucne sajrajty, k tomu sladke ovocie, no aspon ze ta ryza tam je...takto to daleko nedotiahnes
Maoman , ja si myslim,uze to nie je nerealne, ked potrebujem rychlo schudnut a dam si cez den len uhorku a paradajky a idem cvicit tak som shcopna schudnut aj 0,5-1kg za den :-/ a jojo efektu sa nebojim,lebo mne nerobi problem jest len zeleninu aj dlhodobo,takze nemienit zo dna na den zmenit stravu...
za 14 dni dat dole 5kg, ktore si nafutrovala za mesiac, skor nie ako ano
teda existovala by iste moznost ale s velkou pravdepodobnostou jojo-efektu
5kg je vec na dva mesiace, pri normalnej alebo stihlej postave